Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 07:55

Ισοπαλία στο ΑΟ Πάγου - ΑΕ Μυκόνου... δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Κώστα Φελουτζή [vid]

Η Α.Ε Μυκόνου Β αν και τυπικά γηπεδούχος, ταξίδεψε στην Σύρο για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Παρουσία του προέδρου της ομάδας Αλέκου Κουκά, με μια ανθοδέσμη προς την ομάδα του Πάγου και με λουλούδι στο χέρι ο κάθε αθλητής πριν την έναρξη του αγώνα, οι δυο ομάδες δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο Κώστα Φελουτζή. Συγκίνησε και η ομάδα του Πάγου, που πριν από την έναρξη του αγώνα μπήκε στο γήπεδο με μπλουζάκι που είχε στο μπροστινό μέρος το πρόσωπο του Κώστα Φελουτζή και τον αριθμό 9 στην πλάτη.

Στα αγωνιστικά οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Το σκορ άνοιξε στο 34΄ ο Κάνιουρας με υπέροχη προσπάθεια, ενώ ισοφάρισε ο Πάγος στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σπανό στο 65΄. Η Μυκονιάτικη ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες από το 62΄ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ρουστέμι.

Από ένα λουλούδι άφησαν οι παίκτες της Α.Ε. Μυκόνου Β, στον πάγκο του Πάγου όπου είχε τοποθετηθεί η φανέλα του Κωνσταντίνου Φελουτζή που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Από πλευράς Διοίκησης ο Σπύρος Κατσικαλακης εναπόθεσε μια ανθοδέσμη τιμώντας τη μνήμη του ποδοσφαιριστή της Συριανής ομάδας!

feloutzi

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Κώστα Συριανού που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Διαιτητής: Καλόγερας, βοηθοί: Ρούσσος-Γρυπάρης

Α.Ε Μυκόνου (Πούλος): Τόλιας (Μπαιράμι 83΄), Ασράμ, Ντάτσι (Ντούντεκ 75΄), Μπαιρακτάρι, Κατσικαλάκης, Ρουστέμι, Παπαδημητρίου (Σταματάκης 61΄), Μπουτσάι, Μίχιλλι (Σινάνογλου 83΄), Κάνιουρας, Τσόπελας (Ροζάνι 83΄)

Α.Ο Πάγου Φωτεινιάς): Συριανός (Βουτσίνος 38΄), Μακρυωνίτης, Αργυρός, Σπανός, Τρόκα (Παπαφίγκος 75΄), Συριανός (Μιχάλοβιτς 55΄), Σκορδίλης, Μαραγκός (Αρακάς 55΄), Ευαγγελόπουλος, Περρής, Ρούσσος (Μπάιλας 46΄)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Πηγή: syros-sports,gr

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares