Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 22:45

Η απάντηση του Νίκου Μουστάκα στον Μιχάλη Βαμβακάρη

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Μουστάκας ο ΑΟ Σερίφου παίρνει θέση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παμμηλιακό.

Συγκεκριμένα, επιχειρεί να απαντήσει σε κάποια από αυτά που καταγγέλθηκαν από τον πρόεδρο του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη καταδικάζοντας τα όσα έγιναν σχετικά με την εισβολή στο γήπεδο και τα όσα ακολούθησαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Απάντηση Προέδρου Α.Ο. Σερίφου στον κύριο Βαμβακάρη
Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του κυρίου Βαμβακάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα Κυκλαδίτικα μέσα ενημέρωσης, στην οποία γίνεται μία πρωτοφανής και αήθης επίθεση κατά της ομάδας μας, επειδή επεδίωξε το δίκιο της, ήτοι να αγωνίζεται επί ίσοις όροις και βάσει των κανονισμών με τους αντιπάλους της, θυμήθηκα τη λαϊκή παροιμία «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή μας, διότι λέγεται για ανθρώπους που ενώ ευθύνονται οι ίδιοι για τις πράξεις τους, επιρρίπτουν τις ευθύνες σε εκείνους που πλήττονται από αυτές.
Για την αποκατάσταση, λοιπόν, της αλήθειας, θα ήθελα καταρχάς να πω ότι οι περισσότεροι στις Κυκλάδες γνωρίζουν την πολυετή προσφορά σας στον Παμμηλιακό και σας αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση που αφορά τον επίμαχο αγώνα, θα ήταν προτιμότερο να σιωπήσετε, καθώς γνωρίζατε ήδη πριν την έναρξή του ότι εάν η ομάδα σας αγωνιστεί θα υποπέσετε σε σωρεία παραβάσεων πράγμα που τελικά συνέβη. Συγκεκριμένα, ήδη από την προηγούμενη μέρα, σας ενημέρωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ότι χρησιμοποιείτε αντικανονικά ποδοσφαιριστές από την Α’ κατηγορία στη Β’ κατηγορία και σας ζήτησε λίστα αθλητών για τις αντίστοιχες διοργανώσεις. Επίσης, στο διάλογό σας αναφέρατε ότι έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε μέχρι 5 ποδοσφαιριστές από την Α’ ομάδα, αλλά να σας θυμίσω ότι στη Β’ ομάδα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες κάτω των 21 ετών. Εσείς, λοιπόν, κύριε Βαμβακάρη επιλέξατε συνειδητά και όχι από άγνοια να συμπεριλάβετε στην αποστολή σας 15 παίκτες (οι περισσότεροι άνω των 21 ετών) εκ των οποίων οι 14 είχαν αγωνισθεί στην Α’ ομάδα, παρόλο που έχετε πολλούς αθλητές στις ακαδημίες σας. Γι’ αυτόν το λόγο, καλό θα ήταν να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις λάθος αποφάσεις σας και να μην ψάχνετε για εξιλαστήρια θύματα.
Επιπλέον, πριν την έναρξη της αναμέτρησης ενημερωθήκατε από τους διαιτητές ότι ο Α.Ο. Σερίφου είχε υποβάλλει αίτημα ταυτοπροσωπίας των ποδοσφαιριστών του Παμμηλιακού και σας προτάθηκε το κλείσιμο του φύλλου αγώνος με τελικό σκορ 3-0 υπέρ μας και να πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας. Μολαταύτα, εσείς ενώπιον των διαιτητών απαντήσατε τα εξής: «Δεν ήρθα να χτυπήσω το παιχνίδι. Θα μας κερδίσετε, άρα δε θα μας κάνετε ένσταση και θα παίξουμε κανονικά».
Επιπροσθέτως, σχετικά με την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο την ώρα της σύρραξης μεταξύ των αθλητών -την οποία και πυροδότησε ποδοσφαιριστής του Παμμηλιακού, με γροθιά σε δικό μας, ο οποίος και τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα- αυτή συνέβη για να κατευνάσω τα πνεύματα και να ηρεμήσω τους αθλητές μου και τον κόσμο, που ήταν έξαλλος με το διαιτητή, ως όφειλα. Ο ανεκδιήγητος αυτός διαιτητής, ο οποίος κατάφερε με τα σφυρίγματά του, να προκαλέσει όλα όσα έλαβαν χώρα εντός και εκτός γηπέδου. Εσείς βέβαια, προτιμήσατε να τραβάτε βίντεο από τον πάγκο και όχι να ηρεμήσετε τους παίχτες σας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το μόνο επικίνδυνο και απαράδεκτο που είδα εγώ στο γήπεδό μας ήταν οι διαιτητές από το νησί της Μήλου, ηθικοί αυτουργοί αυτής της παρωδίας και βέβαια τον αθλητή με πλαστό δελτίο και έγκυρη κάρτα υγείας, που εν γνώσει σας αγωνίστηκε παράτυπα στον αγώνα. Κάτι που ίσως γνώριζαν και οι διαιτητές και γι’ αυτό δεν προέβησαν, ως όφειλαν, βάσει του Κ.Α.Π. στην ταυτοπροσωπία που αιτηθήκαμε ως σωματείο.
Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι ο Παμμηλιακός κλήθηκε σε απολογία από την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, προς απάντηση της ενστάσεώς μας, όπου είχε τη δυνατότητα να παραθέσει τη θέση του και να υπερασπιστεί τις αποφάσεις του, αλλά ουδέποτε προέβη σε αυτήν την κίνηση. Συν τοις άλλοις, δεν ενημερωθήκαμε ποτέ για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η δεύτερη ομάδα του συλλόγου του Παμμηλιακού, προκειμένου να βρεθεί μια συναινετική λύση.
Τέλος, λυπούμαστε και καταδικάζουμε τα άσχημα γεγονότα που συνέβησαν λόγω της έντασης που προκλήθηκε.
Ευχαριστώ.
Νικόλαος Μουστάκας
Πρόεδρος Α.Ο. Σερίφου

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares