Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 20:49

Μανώλης Πολυκρέτης: Δεν έχετε το δικαίωμα κ. Λιανέ να στερείτε από τη νεολαία μας ένα χώρο άθλησης

με ανακοίνωση του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανώλης Πολυκρέτης στρέφεται κατά του Δήμαρχου, Δ. Λιανού για την άρνηση να αποδεχτεί την πρόταση της Περιφέρειας για την κατασκευή του ου γηπέδου 8Χ8 πλησίον του ΔΑΚ «Δημήτρης Περιστεράκης».

Η ανακοίνωση: 

Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου 8Χ8 πλησίον του ΔΑΚ «Δημήτρης Περιστεράκης». Η εμμονή της Δημοτικής Αρχής να αρνείται πεισματικά να αποδεχτεί τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ώστε να παραδοθεί στα Αθλητικά Σωματεία και τους αθλητές του νησιού ένα γήπεδο που διακαώς επιθυμούν, υποδηλώνει την ανικανότητά της να διαχειριστεί τη διοίκηση του δήμου.

Κατά τη συνήθη πρακτική του ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός βάζει και πάλι πάνω από όλους και από όλα τον εγωισμό και την αλαζονεία του χωρίς να υπολογίζει τους πολίτες, για τα συμφέροντα των οποίων θα έπρεπε πάντοτε να ενεργεί.

Δεν έχετε το δικαίωμα κ. Λιανέ να στερείτε από τη νεολαία μας ένα χώρο άθλησης επειδή εσείς έχετε προσωπικά με τη Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Απαιτούμε να αποδεχτείτε τη χρηματοδότηση και να επιτρέψετε ΑΜΕΣΑ στην Περιφέρεια να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου, έστω και τώρα.

Τέλος, περιμένουμε με αγωνία να μας παραδοθεί η μελέτη, που ισχυρίζεστε ότι έχετε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο έργο, μετά από το αίτημα μας στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την Τρίτη 21 Μαρτίου, με αρ.πρ. 5024/2023 (επισυνάπτεται).

Μανώλης Πολυκρέτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Επικεφαλής της παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα»

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ 8Χ8 1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares