Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 22:54

Γεμίζουν ξανά τα γήπεδα στη Σύρο.

AO PAGOY-AO SYROU KYPELLO EISODOS

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι, τα άδεια γήπεδα της Σύρου ξαφνικά γέμισαν ξανά, φέρνοντας στο γήπεδο τους ποδοσφαιρόφιλους, που απείχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η ανασύσταση του Α.Ο Σύρου, αλλά και η δημιουργία του ανδρικού τμήματος του Άγιαξ Σύρου, καθώς και η παρουσία του Πάγου, που ομολογουμένως είναι από τις πολυπληθέστερες AIGAIO-LOGOομάδες του νησιού.

Μάλιστα οι φίλαθλοι, που πάνε στα γήπεδα, κάθε άλλο παρά αμέτοχοι μπορούσαν να κριθούν, θα έλεγα ότι είναι φίλαθλοι, που έχουν άποψη και βλέπουν τα πράγματα από μια κριτική σκοπιά , πράγμα βέβαια που αποπνέει ποδοσφαιρική υγεία.

Α.Ο Σύρου.

logo aosΟ Α.Ο Σύρου είναι μια ομάδα, που έχει χαράξει ιστορία με χρυσά γράμματα όσο αφορά το Συριανό και Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα, που γέμισε ξανά τα Συριανά γήπεδα, αφού σε δύο επίσημα ματς, που έχει δώσει μέχρι στιγμής (Κύπελλο με Άγιαξ και Πάγο), έχει καταφέρει να συσπειρώσει τους φιλάθλους της και ακόμα περισσότερο των αντίπαλων ομάδων, με αποτέλεσμα σε αυτά τα δύο ματς να δούμε ξανά γεμάτες εξέδρες στη Σύρο.

Άγιαξ Σύρου.

AJAX SYROUΟ Άγιαξ είναι μια άλλη περίπτωση ομάδας, η οποία όμως και αυτή με τη σειρά της έχει επηρεάσει θετικά, προς την αναστροφή της κατάστασης των κερκίδων του νησιού. Η ομάδα αποπνέει τον αέρα του καινούριου, του οργανωμένου και της ανερχόμενης δύναμης. Τα παραπάνω είναι σημαντικός παράγοντας για την επιστροφή του κόσμου και πόσο μάλλον, δίνοντας την ευκαιρία στον κάθε συριανό να δει μία ομάδα, που έχει τεράστια όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον, αποτελούμενη περισσότερο από γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Α.Ο Πάγου.

ao pagos1Όπως έχω ξαναγράψει την θεωρώ την ήρεμη δύναμη του Συριανού ποδοσφαίρου. Ο Πάγος έχει πολύ κόσμο στο νησί, κόσμος όμως, που τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από την ομάδα λόγο των χαμηλών φιλοδοξιών περισσότερο. Ωστόσο φέτος δείχνει ότι κάτι άλλαξε, καθώς στις κερκίδες του γηπέδου της Άνω Σύρου (με Α.Ο.Σ) βρέθηκαν πολλοί φίλοι τις ομάδας, πράγμα που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους παίχτες και την διοίκηση του σωματείου.

Αστέρας Σύρου.

ASTERAS SYROUΜεγάλο κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Σύρου και ο Αστέρας… μόνο που η χαμηλές φιλοδοξίες των τελευταίων ετών έχουν αποστασιοποιήσει λίγο τον κόσμο, όμως η γενική άνοδο του ποδοσφαίρου στο νησί αναμένεται να συμπαρασύρουν και τους φίλους της ομάδας αυτής και να τον φέρουν ξανά κοντά της.

Ακαδημίες.

Το δυνατό χαρτί της Σύρου θα λέγαμε είναι οι ακαδημίες, που υπάρχουν στο νησί. Και αυτές με την σειρά τους έχουν βάλει το λιθαράκι τους, καθώς εκτός από τα παιδιά, εκπαιδεύουν έμμεσα και τους γονείς , φέρνοντας τους πιο κοντά στο ποδόσφαιρο. Άγιαξ Σύρου, Σύρος 2002, Νέος Α.Ο Σύρου και Πάο Σύρου, έχουν επιδράσει σημαντικά στην ανάπτυξη του Συριανού ποδοσφαίρου, τροφοδοτώντας ουσιαστικά τις υπόλοιπες ομάδες με σωστά γαλουχημένους φιλάθλους και ποδοσφαιριστές.

AJAX SYROU neos ao syroy SYROS 2002 PAO SYROY

Τα παραπάνω χαροποιούν, ιδιαίτερα όλους μας, μα ακόμα περισσότερο τους αγνούς ποδοσφαιρόφιλους της Σύρου, προσωπικά καταδικάζω μερικές παραφωνίες, που άκουσα στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου (ευτυχώς από 1-2 φιλάθλους), καθώς απευθυνόταν σε ανθρώπους, που κάνουν πρωτοποριακές κινήσεις για την αναγέννηση του συριανού ποδοσφαίρου και καθημερινά «ματώνουν» οικονομικά για να υπάρχουν και να πρωταγωνιστούν οι συριανές ομάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares