Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 23:25

Με το δεξί στο πρωτάθλημα των Μικτών τα Δωδεκάνησα [pics-vid]

Με γκολ από τους Νικολάου και Αμπελά, η Μικτή Δωδεκανήσου Κ-14 επικράτησε 0-2 της Λέσβου στο Ε.Α.Κ. Ρόδου και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το ματς

Η ομάδα της Λέσβου ξεκίνησε ελαφρώς καλύτερα το παιχνίδι και απείλησε πρώτη στο 15’ με τον Κουλούρη να απομακρύνει το μακρινό σουτ του Καραγιάννη. Η απάντηση της Μικτής Δωδεκανήσου ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Κρητικό να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από τον Γιατζόγλου. Την εσχάτη των ποινών ανάλαβε ο Νικολάου, ο οποίος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, πετυχαίνοντας το 0-1. Μετά το γκολ και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το σύνολο του Γιώργου Τριχιά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε στο 35’ με πλασέ του Κρητικού, το οποίο απομάκρυνε με υπερένταση ο Λασκαρίδης, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Αμπελάς σε μια ανύποπτη φάση, με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-2 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, η Μικτή Λέσβου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σκρέκα από τον Κασσανή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χασάνι, ωστόσο ο αρχηγός των τυπικά γηπεδούχων δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουλούρη, ο οποίος κράτησε το 0-2 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτησία

Πατσιόπουλος Θωμάς

Βοηθοί: Γιαννούλης - Αυγενικού

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Λέσβου (Παναγιώτης Μαστέλος): Λασκαρίδης, Κουτσκούδης (40’ Παπαδόπουλος), Γιατζόγλου, Ψυρούκης, Χασάνι, Μπάκας (72’ Τουμάνης), Χάτζα (40’ Κουμελλής), Πλούκος, Καραγιάννης, Ισουφάι, Σκρέκας (68’ Σάββας).

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Κουλούρης, Μάκρας (68’ λ.τρ. Γκιολένα), Μανωλάκης, Σαρηγιάννης, Κασσανής (62’ Μανούσογλου), Αμπελάς, Νικολάου, Ισκάς, Κρητικός (68’ Σεχάι), Κυριόπουλος, (80’ Δημητριάδης), Σώνο.

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

 

 

Πηγή: xxsports.gr 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares