Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 10:02

Ιδανική πρεμιέρα για την Κ14 της ΕΠΣ Χίου [vid]

Η Μικτή ομάδα της Χίου Κ-14 πετούσε φωτιές στην πρεμιέρα της και νίκησε με 4-0 την αντίστοιχη Μικτή της Σάμου ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το ματς

Η ομάδα της Χίου είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση. Ήταν μόλις στο 4’ όταν ο Λαψίδης έκλεψε την μπάλα και εξαπέλυσε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα ο Παπαδημητρίου. Στο 29’ η Χίος απείλησε ξανά, αυτή την φορά με μακρινό φάουλ του Γρηγορόπουλου το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδημητρίου. Η πίεση από πλευράς Χίου συνεχίστηκε ωστόσο τόσο η προσπάθεια του Γρηγορόπουλου στο 32’ όσο και του Λαψίδη στο 39’ σταμάτησαν στον Παπαδημητρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χίος εισήλθε με αποφασιστικότητα να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη. Στο 56’ ο Στρατάκης άνοιξε τον «χορό» των γκολ, καθώς σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Γρηγορόπουλου. Έξι λεπτά αργότερα, ο Χριστοφοράκης επιχείρησε μακρινό σουτ και ο Μυλώνας εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Παπαδημητρίου έγραψε το 2-0. Στο 69’ ο Λαψίδης έγραψε το 3-0 με μακρινό σουτ σε μία φάση που ο Παπαδημητρίου ξεγελάστηκε καθώς θεώρησε ότι η μπάλα θα πήγαινε άουτ. Το τελικό 4-0 έγραψε με άψογο τελείωμα ο Πικούνης στιγμές πριν το φινάλε του αγώνα.

Διαιτησία

Κυριακίδης Θανάσης

Βοηθοί: Αναστασοπούλου, Ζαρίδας

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ Χίου: Μισαηλίδης, Βασιλάκης, Καμαράδος (65’ Λεμονιάς), Στρατάκης, Καλίκας (46’ Κεχαγιάς - 74’ Αλιφέρης), Τελλής (58’ Κάβουρας), Μουλάκης, Χριστοφάκης, Μυλωνάς (74’ Πικούνης), Λαψίδης, Γρηγορόπουλος

Ε.Π.Σ Σάμου: Παπαδημητρίου, Φιλιππάτος (65’ Σταυράκης Ε.), Δεμερτζής, Τσιγκρέλης, Δρούλιας (46’ Σταυράκης Σ.), Μαυρατζώτης, Χατζήπαππας (29’ Λιόντας), Γκουντέλιας, Βαντούχ, Κάϊας (29’ Σαφός), Χατζηνικολαόυ

Πηγή: xxsports.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares