Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 23:01

Εύκολη νίκη στην πρεμιέρα για την Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου (vid)

Ιδανική πρεμιέρα για την Μικτή Κ-16 της Δωδεκανήσου, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 1-6 της Λέσβου στο Ε.Α.Κ. Ρόδου για την πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Από δυο τέρματα σημείωσαν οι Φραγκονικόλας και Σισώης, ενώ δίχτυα βρήκαν επίσης οι Καστρενός και Ζερβός. Με δέκα ποδοσφαιριστές από το ξεκίνημα λόγω αποβολής του Καβουρτίδη η ομάδα του Βασίλη Σταυριανού.

Το ματς

Το σύνολο του Γιώργου Τριχιά μπήκε εξαιρετικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Καβουρτίδης, για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Φραγκονικόλα. Το γεγονός αυτό ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεση των τυπικά φιλοξενούμενων, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με πλασέ του Φραγκονικόλα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η πρώτη απάντηση από πλευράς Λέσβου ήρθε στο 11’ με την κεφαλιά του Χριστέλη να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Σακκελιάδη, ενώ στο 36’, ο Ράσκος με ωραίο μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Παρά την ψυχρολουσία, η Μικτή Δωδεκανήσου ανέκτησε το προβάδισμα ένα λεπτό αργότερα, με «δράστη» τον Καστρενό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Φραγκονικόλα και με πλασέ προ κενής εστίας σημείωσε το 1-2. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Γιώργου Τριχιά βρήκε και τρίτο γκολ, όταν στο 45’ ο Σισώης έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ζερβό, βρέθηκε απέναντι από τον Κοκκινογούλη και με πλασέ πέτυχε το 1-3.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, τα Δωδεκάνησα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-4 με υπέροχο πλασέ του Φραγκονικόλα στο 51’, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Σισώης μετά από γύρισμα του Καστρενού, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε για το 1-5. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 75’ ο Ζερβός, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους του και στη συνέχεια με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Διαιτησία

Πατσιόπουλος Θωμάς

445  Γιαννούλης - Αυγενικού

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Λέσβου (Βασίλης Σταυριανός): Καβουρτίδης, Χασαπάκης, Μπαϊρακταρίδης (46’ Βασιλέλλης), Προβατάς, Νταλαμπίρας, Δουκάκης, Πολύζος (3’ Κοκκινογούλης), Σαρίκης (52’ Καραφασούλης), Παπαστάυρου (46’ Μαρκαδάς), Ράσκος, Χριστέλης (61’ Γιαννακίδης).

Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Σακελλιάδης, Πιζάνιας Π. (52’ Καρπαθάκης), Μόλι, Μουσταφάι (72’ Καρανικολάου), Πιζάνιας Μ, Ντανούσι (52’ Σαλλούφι), Μαστρογιαννάκης, Σισώης (59’ Πούπα), Καστρενός (59’ Καμπούρης), Φραγκονικόλας, Ζερβός.

 

Πηγή: xxsports.org

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares