Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 23:28

K16: Με το δεξί στην πρεμιέρα η ΕΠΣ Σάμου (vid)

Η Μικτή Σάμου Κ-16 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρεμιέρα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, καθώς νίκησε με 2-1 την Μικτή Χίου Κ-16 στο αθλητικό κέντρο «Δημήτριος Κρεμαστινός». Καρλοβασίτης και Καραγιαννάκης σημείωσαν τα γκολ των νικητών, ενώ ο Κοτσώνας μείωσε στο τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Χίο, καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και απειλούσε συστηματικά φτάνοντας με αξιώσεις απέναντι από τον Σουρή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με κορυφαία στιγμή του Ατζελιάνο στο 31′ που εκτέλεσε και απομάκρυνε με σπουδαία επέμβαση ο Σουρής. Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν για τα αποδυτήρια με το σκορ στο απόλυτο μηδέν.

Το δεύτερο μέρος άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού στο 51′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή εντός περιοχής του Καρλοβασίτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης που νίκησε τον Κλήμη και έγραψε το 1-0 για την Μικτή Σάμου. Η συνέχεια βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν απορροφήσει πλήρως την πίεση που τους ασκούσε η Χίος και στο 64′ η Σάμος βρήκε και δεύτερο γκολ. Όλα άρχισαν από την κερδισμένη μονομαχία του Σταματόπουλου που πάτησε περιοχή και γύρισε για τον Βούρο που δεν μπόρεσε να πλασάρει, η φάση συνεχίστηκε και κατέληξε στον Καραγιαννάκη που με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλήμη για το 2-0 της Σάμου. Στο 69′ ο Ράπτης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ατζελιάνο και ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτσώνας που νίκησε τον Σουρή για το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία

Ζαρίδας Ιωάννης

Βοηθοί: Αναστασοπούλου, Κυριακίδης

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ Χίου: Κλήμης, Νύκτας (77′ Βαβιλουσάκης), Χούτα, Κομνηνός (85′ Ξυντάρης), Μάμαλης, Μαδιάνος, Κοτσώνας (77′ Γεωργόυλης), Πάλι, Ατζελιάνο (85′ Καϊμάκης), Φλάμος, Μεσίτη (60′ Καλανδρόπουλος)

Ε.Π.Σ Σάμου: Σουρής, Πούλος Μ., Πούλος Στ., Τσιμπίδης, Ράπτης, Σταματόπουλος, Λομβαρδάς, Καρλοβασίτης, Βούρος (74′ Μαυρογεώργης), Καραγιαννάκης (79′ Τάσικας), Κουβδός.

Πηγή: xxsports.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares