Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 23:36

Εύκολη επικράτηση για την Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου

Δίχως να γνωρίσει την παραμικρή αντίσταση, η μικτή ομάδα Κ-14 της Λέσβου επικράτησε εκείνης της Σάμου με το επιβλητικό 8-0. Τρία γκολ για τον Καραγιάννη,δύο από τους Πλούκο και Σάββα και ένα από τον Γαϊτζόγλου.

Το ματς

Μόλις στο πρώτο λεπτού του αγώνα, η Λέσβος έδειξε πως θα είναι...μια παράσταση για ένα ρόλο. Ο Καραγιάννης βρήκε χώρο, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με όμορφο τελείωμα άνοιξε νωρίς νωρίς το σκορ στην αναμέτρηση. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει. Ο Σκρέκας κέρδισε πέναλτι και στο τρίτο λεπτό, ο Πλούκος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Χάτζα με ωραία συρτή πάσα "έστρωσε" για τον Γαϊτζόγλου, ο οποίος "έγραψε" το 3-0. Στην συνέχεια, η Λέσβος συνέχισε να έχει κατοχή και πραγματοποίησε αρκετές τελικές προσπάθειες. Στο 10΄ ο Καραγιάννης με εξαιρετικό μακρινό σουτ πέτυχε το 4-0, ενώ στο 33' ο τερματοφύλακας της Σάμου μάζεψε για 5η φορά την μπάλα από τα δίχτυα του, έπειτα από ωραίο σουτ του Πλούκου εκτός περιοχής. Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η Λέσβος έδειξε τις...άγριες διαθέσεις της και στο Β' μέρος. Ο Σάββας που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, πέτυχε στο 47΄ το 6-0 με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή. . Το επόμενο γκολ της Λέσβου ήρθε με εύστοχη εκτέλεση φάουλ σε καλό σημείο από τον Καραγιάννη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έτσι, σημείωσε το προσωπικό του χατ τρικ. Το...κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Σάββα στο 78'. Ο νεαρός πήρε το...ριμπάουντ, ύστερα από δοκάρι του Καραγιάννη και από κοντά νίκησε ξανά τον Παπαδημητρίου για το τελικό 8-0.

MVP

Εξαιρετική εμφάνιση του Καραγιάννη που σημείωσε προσωπικό χατ-τρικ και έδειξε όλες τις ικανότητες του στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ύψος του

Πάρα πολύ καλή και η παρουσία του Πλούκου στον άξονα του γηπέδου που κατάφερε να σημειώσει 2 τέρματα και να δημιουργήσει αρκετές φάσεις.

Διαιτησία

Αυγενικού Αλέξανδρος

Βοηθοί: Πηδιάκης, Στεφανάκης

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου Κ-14: Μανούσος, Παπαδόπουλος (48' Τσερλάνης), Χασάνι, Μπάκας (46' Τουμάνης), Γαϊτζόγλου (48' Ρούσσας), Ψυρούκης, Χάτζα (46' Σάββας), Πλούκος, Ισουφάι (55' Κουτσκούδης), Καραγιάννης, Σκρέκας.

ΕΠΣ Σάμου Κ-14: Παπαδημητρίου, Ρούστας, Φιλιππάκος, Τσιγκρέλης, Μιχήλιος, Καυρατζώτης, Λιόντας, Δεμερτζής (73' Δρούλιας), Βαντούχ, Γκουντέλιας, Χατζηνικολάου.

Πηγή: xxsports.org

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares