Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 22:48

«Δίχως φρένα» η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων απέναντι στη Σάμο [pics-vid]

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Σάμο η Μικτή Κ-14 των Κυκλάδων, η οποία επικράτησε με το ευρύ 11-0 για την 3η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και διατήρησε το απόλυτο νικών.

SAMOS KYKLADES K14 fasi 1

Το ματς:

Η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου μπήκε «φουριόζα» στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με πλασέ του Καλλίγερου στο 4’. Ο επιθετικός μονόλογος των Κυκλάδων συνεχίστηκε και στο 10’ έπειτα από κακή απομάκρυνση της άμυνας, ο Καρτίμπελης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους «πορτοκαλί».

Η Σάμος δυσκολεύτηκε αρκετά να κρατήσει τη μπάλα και στο 19’ οι Κυκλάδες βρήκαν και τρίτο γκολ, όταν μετά από γύρισμα του Δρόσου, ο Καρτίμπελης δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Γκιόνι και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 27’ ο Καρτίμπελης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μαργαρώνη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Ρότσι στο 33’. Οι Κυκλάδες συνέχισαν με το… πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 39’ έπειτα από κάθετη πάσα του Ζουμή και γύρισμα του προωθημένου Ρούτσι, ο Κουλακιώτης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 5-0 του ημιχρόνου.

SAMOS KYKLADES K14 fasi

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 42’ το σύνολο του Βαγγέλη Γατσέλου έκανε έξι τα τέρματα του με σέντρα του Καλλίγερου, η οποία πέρασε απ’ όλη την άμυνα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 47’ ο Καρούσης με μακρινό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μαργαρώνη, ενώ στο 53’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζουμή, ο Μουχάντρι με κεφαλιά σημείωσε το 7-0. Οι Κυκλάδες συνέχισαν να είναι καταιγιστικές και στο 56’ ο Ζουμής με απευθείας εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 8-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τσιτσιούμης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 62’ μετά από κάθετη του Καρούση, ο Πετσοπούλης έγραψε το 9-0, ενώ στο 67’ ο Ζαχαρίου με πλασέ σημείωσε το 10-0. Παρά το εύρος του σκορ οι Κυκλάδες συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και στο 76’ ο Ρότσι με μακρινό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Το τελικό 11-0 διαμόρφωσε στο 78’ ο Πετσοπούλης έπειτα από ασίστ του Ζαχαρίου.

SAMOS KYKLADES K14 DIAITHTES

Διαιτησία

Αυγενικού Αλέξανδρος

Βοηθοί: Ζαρίδας - Γιαννούλης

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Χωριανόπουλος (56’ Σαρρής), Ρούτσι, Μουχάντρι, Ρότσι, Κουλακιώτης, Κούτη (41’ Καρούσης), Καρτίμπελης, Ζουμής, Καλλίγερος (51’ Τσιτσιούμης), Γκιόνι, Δρόσος (41’ Πετσοπούλης).

Ε.Π.Σ. Σάμου (Σταμάτης Κουλούρης): Μαργαρώνης, Ρούστας (61’ Μιχήλιος), Δεμερτζής (41’ Τσιγκρέλης), Σταυράκης Ε. (41’ Γκουντέλιας), Σταυράκης Σ, Σαφός, Μαυρατζώτης, Μιχαλαίνας, Καϊάς (41’ Χατζήπαπας), Χατζηνικολάου (65’ Δρούλιας), Φιλιππάτος.

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

 

Πηγη: xxsports.org (Αλέξανδρος Σιδερής)

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares