Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 18:57

Πέρασε με 4άρα από τα Μάρμαρα ο Παμμηλιακός

asteras-pammiliakos-6-10-2012-0

Με ένα εντυπωσιακό 1ο ημίχρονο, ο Παμμηλιακός δικαιολόγησε την φήμη του φαβορί, (όχι μόνο γα το σημερινό ματς), αφού επικράτησε άνετα με σκορ 4-0 επί του ανήμπορου να αντιδράσει Αστέρα στα Μάρμαρα.

AIGAIO-LOGOΟ επιθετικός μονόλογος του Παμμηλιακού μετουσιώθηκε με τρία γκολ στο 1ο ημίχρονο και ένα στο 2ο ενώ ο Αστέρας που είχε 6 απουσίες από τους λεγόμενους βασικούς, ήταν πολύ λίγος για να κοντράρει την καλοκαρδισμένη μηχανή της ομάδας της Μήλου. Μόνο στο τελευταίο τέταρτο δικαιολόγησε την παρουσία του στο ματς με μερικές καλές προσπάθειες προς την εστία του Αϊβαλιώτη.

Ο Αστέρας εκτός από τις πολλές απουσίες του είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία του να χάσει στο 3ο μόλις λεπτό, έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες του λόγο τραυματισμού, τον Panaitiu Cornel, όπως επίσης και ότι έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Παπαδόπουλου στο 58ο λεπτό.

asteras-pammiliakos-6-10-2012-1

Ο Παμμηλιακός, με κορυφαίους τους Τσιριγωτάκη, Παπαδημητρίου, Hadzhiev και Μάλλη, έκανε ότι ήθελε στην εστία του Πούλιου. Ο προπονητής της ομάδας κ. Γκούτζας, είδε με ευχαρίστηση από τον πάγκο του, τους παίκτες του να παίρνουν το διπλό και να παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αν αναλογιστεί κανίς ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο ματς για την ομάδα του.

Το 0-1 έκανε ο Βασίλης Καμακάρης μόλις στο 14ο λεπτό με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή ενώ το 0-2 σημείωσε ο Μάλλης στο 20ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω και αριστερά από την περιοχή του Αστέρα ενώ τον χορό των γκολ του πρώτου ημιχρόνου, έκλεισε με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής ο Τσιριγωτάκης. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε με ατομική προσπάθεια, το τελικό 0-4 στο 64ο λεπτό.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον ΑΟ Πάγου, ενώ ο Παμμηλιακός την Πανσιφναϊκό.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Παμμηλιακός, άφησε λουλούδια στον πάγκο των γηπεδούχων, εις μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Ξενάριου Μάρκου.

Αστέρας Μαρμάρων: (Λουκής Γ.), Πούλιος, Ζουμής, Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Σάμιος Ν., Ρούπας, Panaitiu (3ο Τσάμης), Ρούσσος Γ., Ρούσσος Β. (71ο Σάμιος Κ.), Κληρονόμος, Ρούσσος Χ. (46’ Κορτιάνος Μ.)

Παμμηλιακός: (Γκούτζας Ζ.) Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης (74’ Πουλάκης), Μάνι, Μπαριαμι, Σίδερης Α. (71’ Ψαθάς Α.), Atanasov, Hadzhiev, Τσιριγωτάκης Π., Καμακάρης (63’ Ψαθάς Ν.), Παπαδημητρίου Σ., Μάλλης.

 

Αποκτήστε το dvd του αγώνα!, στείλτε τώρα e.mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας.

asteras-pammiliakos-6-10-2012-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares