Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 22:28

Ο Πανσιφναϊκός πενθεί για την απώλεια του ευεργέτη του Γιώργου Συγγελίδη

Ο Πανσιφναϊκός πενθεί για την απώλεια του μεγάλου ευεργέτη του συλλόγου, αλλά και της Σίφνου, Γιώργου Συγκελίδη.

Το καλοκαίρι του 2012 η οικογένεια Συγγελίδη αποδέχτηκε την πρόταση του Δήμου Σίφνου και ανέλαβε τη χρηματοδότηση της βελτίωσης του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Θόλο, με την αγορά και τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, συνολικού κόστους 35.000€.

Αποτέλεσμα αυτού, το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ομόφωνη απόφαση, μετονόμασε το Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου, σε Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη».

Η οικογένεια Συγγελίδη έχει προσφέρει σημαντικές βοήθειες όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά σε ολόκληρο το νησί της Σίφνου,

Η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού:

Η διοίκηση , οι προπονητές και οι αθλητές του ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ Α.Σ εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεώργιου Συγγελίδη .Ο εκλιπών υπήρξε πραγματικός φίλος της Σίφνου και το έδειχνε αφενός με τις συνεχείς επισκέψεις του και αφετέρου με κινήσεις που άφησαν χαραγμένο το όνομα του. Μια τέτοια ήταν και η σημαντική δωρεά ποσού για την αγορά του φυσικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στον Θόλο,γιατό το γήπεδο θα ονομαστεί εις μνήμην του «Δημοτικό Γήπεδο ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΔΩΡΑ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ» . Για το σύλλογό μας ,που έκανε τότε τα πρώτα του βήματα, ήταν πολύ μεγάλο το δώρο αυτό ,αφού μπορούσε να πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με την δική του έδρα. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ευχόμαστε καλό κουράγιο στους οικείους του.
ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares