Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 20:19

Ακάθεκτοι οι ''Μπέμπηδες'' της Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων που έκαναν το 3 στα 3 [vid-pics]

Με γκολ του Μιχάλη Ζουμή η Μικτή Κ-14 των Κυκλάδων επικράτησε 0-1 της Χίου στο Ενωσιακό γήπεδο για την 4η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Γράφει ο Αλέξανδρος Σιδερής (xxsports.org)

Το ματς:

Σε ένα κλειστό παιχνίδι, με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, οι Κυκλάδες μπήκαν καλύτερα και «άγγιξαν» το γκολ στο 4ο λεπτό, με τον Γκιόνι να μη μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από γύρισμα του Δρόσου. Το σύνολο του Βαγγέλη Γατσέλου συνέχισε να πατά καλύτερα σε σχέση με τον αντίπαλο του και απείλησε εκ νέου στο 8’, με το σουτ του Καρτίμπελη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μισαήλίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ζουμής με ωραίο πλασέ λίγο μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

14 FASI KAROUSIS

Μετά το γκολ των Κυκλάδων ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικές. Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήρθε για τις Κυκλάδες στο 56’, με το σουτ του Ζουμή να καταλήγει αουτ. Στο 72’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καπέλλα, ο προωθημένος Μουχάντρι πήρε την κεφαλιά και ο Μισαηλίδης απομάκρυνε με υπέρταση.

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών στο παιχνίδι, οι Κυκλάδες κέρδισαν πέναλτι, σε μια φάση όπου ο Τελής έπιασε τη μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή του Μισαήλιδη, με σκοπό να την βγάλει εκτός αγωνιστικό χώρου, καθώς βρίσκονταν πεσμένος στο έδαφος ένας από τους συμπαίκτες του.

Δίχως δεύτερη σκέψη ο προπονητής των «πορτοκαλί» έδωσε εντολή στο Καρτίμπελη να στείλει τη μπάλα αουτ, κάτι που έγινε, με τις Κυκλάδες να προχωρούν στο fair play του τουρνουά. Στα εναπομείναντα λεπτά η Χίος δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα οι Κυκλάδες να πετύχουν το 3 στα 3 στον όμιλο.

Δείτε τη στιγμή από την παρακάμερα του sportcyclades 

 

 

Η στιγμή που ο Βαγγέλης γατσέλος δίνει την εντολή το πέναλτι να πάει άουτ. Λίγο πριν και ενώ το σκορ ήταν ρευστό 0-1 υπέρ των Κυκλάδων, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, από άθελη ενέργεια αμυντικού που δεν κατάλαβε αν το παιχνίδι έχει σταματήσει και έπιασε τη μπάλα με τα χέρια. Μπράβο Vaggelis Gatselos . Μπράβο Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

 

DSC 0918

Διαιτησία

Δραγάτης Δημήτρης

Βοηθοί: Παγωνάς - Γιαννούλης

Οι συνθέσεις:

Ε.Π.Σ. Χίου (Χριστόφορος Τσατσαρώνης): Μισαηλίδης (83’ Λεμονιάς Ν.), Βασιλάκης, Κεχαγιάς (49’ Καμαράδος), Στρατάκης, Τέλης, Κάβουρας (41’ Λεμονιάς Γ.), Καλίκας, Χριστοφάκης, Μυλωνάς (79’ Αλιφέρης), Λαψίδης, Γρηγορόπουλος (83’ Πικούνης).

xios k14

Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (Βαγγέλης Γατσέλος): Χωριανόπουλος, Ρούτσι, Μουχάντρι, Κούτη, Κουλακιώτης, Καρούσης (52’ Μάρκου), Καρτίμπελης, Ζουμής (83’ Ορφανός), Καλλίγερος (52’ Ντούπης, 69’ Λαρεντζάκης), Γκιόνι, Δρόσος (41’ Καπέλλας).

epsk k14

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares