Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 10:03

Κ16: Ακόμα ένα βήμα προς την πρωτιά του ομίλου για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου

«Αγκαλιά» με την κατάληψη της πρώτης θέσης είναι η Μικτή Κ-16 Δωδεκανήσου που νίκησε και την Σάμο με 3-0 στο «Δημήτριος Κρεμαστινός» σε ματς για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Καστρενός και Μουσταφάϊ (δις) τα γκολ για τους νικητές.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο η Δωδεκάνησος πήρε τα ηνία του αγώνα και απειλούσε συστηματικά την εστία του Σουρρή. Από την άλλη πλευρά η Σάμος παραμέρισε την κατοχή και προσπαθούσε με ασφυκτική πίεση να χαλάσει το παιχνίδι των παικτών του Γιώργου Τριχιά. Κάπως έτσι η Σάμος ήταν η ομάδα που «άγγιξε» το γκολ στο 19’, το οποίο τελικά βρήκε το σύνολο του Γιώργου Τριχιά στο 26ο λεπτό. Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε μόλις στο 7’ όταν ο Πανορμίτης Πιζάνιας σέντραρε μέσα στην περιοχή για τον Λέντζα, που μοίρασε με τακουνάκι για τον Σισώη, ο οποίος εκτέλεσε πάνω στον Σουρρή. Στιγμές αργότερα η Μικτή Δωδεκανήσου είχε νέα καλή στιγμή σε προσπάθεια του Λέντζα, αλλά ο Σουρρής είπε και πάλι «όχι» με το δεξί χέρι. Στο 15’ ο Πιζάνιας Π., έφτασε πολύ κοντά στο να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως η κεφαλιά του απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Σταμάτη Πούλο που κράτησε το μηδέν. Στο 19’ η Σάμος έφτασε πραγματικά μία «ανάσα» από το 1-0. Ο Πιζάνιας Μ. απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα, ο Σταματόπουλος έκλεψε και εξαπέλυσε πολύ δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σακελλιάδη. Στο 26’ η Δωδεκάνησος κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Σισώης έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Μόλι, ο αριστερός μπακ των «μπλε» έβγαλε τέλεια σέντρα για τον επερχόμενο Καστρενό που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Γιώργου Τριχιά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν στο 66ο λεπτό όταν μετά από ασφυκτική πίεση και τρία σερί κόρνερ, ο Θεοχαρόπουλος έστειλε την μπάλα στον επερχόμενο Μουσταφάϊ που με κεφαλιά βρήκε δίχτυα για το 0-2. Στιγμές αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε ξανά για το 0-3 από εκτέλεση φάουλ του Σισώη. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το 0-3 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτησία

Κυριακίδης Αθανάσιος

Βοηθοί: Κασιώτης, Ζαρίδας

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ Σάμου (Σταμάτης Κουλούρης): Σουρρής (70’ Ζαούτης), Πούλος Μ., Πούλος Στ., Τσιμπίδης, Ράπτης, Σταματόπουλος, Λομβαρδάς (Κότσιρας), Καρλοβασίτης, Τασίκας, Καραγιαννάκης (82’ Λεσσές), Κουβδός.

Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Σακελλιάδης, Πιζάνιας Π. (70’ Καγιά), Μόλι, Μουσταφάϊ, Πιζάνιας Μ., Πούπα, Σισώης, Ταμπακιανός (46’ Μαστρογιαννάκης – 62’ Ντανούσι), Καστρενός (62’ Θεοχαρόπουλος), Φραγκονικόλας, Λέντζας (54’ Ζερβός).

Πηγή: xxsports.org

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares