Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 18:21

Β' Κατηγορία: Ήττα του ΠΑΣ Τήνου από τον Ανδριακό

Ο ΠΑΣ Τήνου ηττήθηκε με 3-1 από τον Ανδριακό για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' Κατηγορίας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι Κουρέτα, Β. Ζαννάκης και Ε. Ρούτσι είχαν καλές στιγμές, όμως στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΣ Τήνου δημιούργησε μια ευκαιρία σε σουτ του Πλυτά από πλάγια δεξιά, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπουτσής ο οποίος εκτινάχθηκε στο παραθυράκι της εστίας του.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ανδριακός άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Κουρέτα με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πριν καλά – καλά συνέλθουν οι Τηνιακοί, ο Κουρέτα ξαναχτύπησε στο 53’ εκμεταλλευόμενος σέντρα του Ψαριανού και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 65’ ο Γ. Ζαννάκης έβγαλε κάθετη πάσα στον Κουρέτα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Τήνου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 84’ μείωσαν σε 3-1 με τον Πλυτά, ο οποίος σε αδράνεια της αμυντικής γραμμής σκόραρε.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής (81’ Γ. Κρίτης), Παπαδόπουλος (62’ Χαλάς), Ψαριανός, Τηνιακός (81’ Λόζα), Α. Κουρέτα, Γ. Ζαννάκης, Ρούτσι (46’ Ν. Κρίτης), Μήλας, Ν. Κουρέτα, Κιουράι, Παλαμάρης (62’ Γ. Ζαννάκης).

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ (Μάλλιος): Χισάκ, Γιαννόπουλος, Καρδαμίτσης (16’ Λούβαρης), Βελαλόπουλος, Κελαδίτης, Μουσάι, Κάτσα, Πλυτάς, Παγανέλης (60’ Κομεσσάριος), Δαπορίζης (78’ Γιαμνόπουλος), Βιδάλης (74’ Σουράμης).

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares