Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 21:34

Σε Μήλο και Σίφνο ο Γιάννης Πολυχρονάκος

Τα νησιά της Μήλου και της Σίφνου, επισκέφτηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, είχε σημαντικές συναντήσεις με φορείς και κατοίκους των νησιών, με τους οποίους συζητήθηκαν σημαντικά θέματα.

Στο νησί της Μήλου, ο κ. Πολυχρονάκος επισκέφτηκε την Έπαρχο κα Έλλη Χωριανοπούλου τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Μικέλη προϊσταμένους και υπαλλήλους του Δήμου του νησιού.

MIKELIS XORIANOPOULOU

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μήλου, κατά την οποία συζήτησε με τους αρμόδιους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η υποστελέχωση της δομής υγείας του νησιού, το θέμα της εύρεσης στέγης για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, κ.α.

Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μην μπει στο τραπέζι της συζήτησης καθώς για τον κ. Πολυχρονάκο ήταν και είναι προτεραιότητα η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στις Κυκλάδες, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Πρόεδρος της ομάδας του Παμμηλιακού κ. Μιχάλης Βαμβακάρης κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης.

Για θέματα αθλητισμού και άλλα ακόμα συζήτησε και με τον Αντιπρόεδρο του Παμμηλιακού και Προϊστάμενο του υποκαταστήματος κτηματολογικού γραφείου Μήλου κ. Στέλιο Λιβάνιο.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τον αερολιμενάρχη Μήλου κ. Παναγιώτη Κυριαζή.

POLYCHRONAKOS LIVANIOS KYRIAZIS

Επίσης, ο κ. Πολυχρονάκος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου Τρυπητής,  Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Σώρρο και να συζητήσει μαζί του για διάφορα θέματα.

POLYCHRONAKOS SORROS

Ο κ. Πολυχρονάκος, είχε την ευκαιρία να συναντήσει επίσης μέλη της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Μήλου, και αρκετούς πολίτες με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις στον Αδάμαντα και στον Τριοβάσαλο.

POLYCHRONAKOS POLITES MILOS

Στο νησί της Σίφνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Δήμαρχο κα Μαρία Ναδάλη και τον υπ. Δήμαρχο στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές κ. Ανδρέα Μπαμπούνη. Επιπλέον στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Γεροντή, με αρκετά μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και με τον Πρόεδρο της ομάδας του Πανσιφναϊκού κ. Γιάννη Χουζούρη, με τον οποίο συζήτησε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες σε θέματα αθλητισμού.

Τέλος, παρευρέθη στην προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, στην Παναγιά τα Γουρνιά, όπου συλλειτούργησαν όλες οι Ενορίες του νησιού.

POLYCHRONAKOS SIFNOS

Ο κ. Πολυχρονάκος, αναμένεται σύντομα να επισκεφτεί ξανά τα δυο νησιά, καθώς ο διάλογος με τους μόνιμους κατοίκους και φορείς είναι αναγκαίος, για την απόλυτη κατανόηση των επιμέρους προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω της έλλειψης υποδομών και βασικών αναγκών που δημιουργεί η νησιωτικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares