Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 00:44

San Siro στη Σύρο και η αδελφοποίηση του Πάγου με τη Μίλαν [vid]

Τελειοποιήθηκε το γήπεδο στον Πάγο της Σύρου, καθώς χθες ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση της κερκίδας στα χρώματα του ΑΟ Πάγου.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη, ο οποίος μάλιστα δηλώνοντας οπαδός της Μίλαν σε σχόλιο του παραλλήλισε το San Siro του Μιλάνου με το San Syro του Πάγου, τονίζοντας ότι μένει να γίνει αδελφοποίηση των δύο συλλόγων. 

Σε κάθε περίπτωση, το γήπεδο του Πάγου -αν αξιοποιηθεί σωστά- αναμένεται να δώσει λύσεις στις ποδοσφαιρικές ομάδες και τις ακαδημίες της Σύρου, πράγμα που φυσικά όλοι ευχόμαστε, αφού υπάρχουν γήπεδα που έχουν ανακατασκευαστεί ή κατασκευαστεί και μέχρι σήμερα δεν έχουν την αναμενόμενη χρήση.

 Η ανάρτηση του κ. Λεονταρίτη: 

Κλείνει και η τελευταία εκκρεμότητα που είχαμε στο γήπεδο του ΠΑΓΟΥ. Τοποθετήθηκαν και οι εξέδρες. Πλέον δεν λείπει τίποτα απ' αυτή την σύγχρονη Αθλητική εγκατάσταση, που τόσο ανάγκη έχει η ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού και την οποία κατασκευάσαμε με πολύ αγάπη για την νεολαία μας. Ευχή και προσδοκία να είναι πάντα γεμάτη με παιδιά και ...μεγάλους . Υ. Γ Τώρα το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε αδελφό ποίηση του Α.Ο ΠΑΓΟΥ και της μεγάλης μου αγάπης της MILAN . Έχουν τα ίδια χρώματα ( κόκκινο-μαύρο ). Θα το προσπαθήσω και αυτό...

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Λεονταριτης στις Σάββατο, 29 Απριλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares