Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 18:48

Μικτές ομάδες: Στους 8 της Ελλάδας η Κ14. Παλικαρίσια εμφάνιση, αλλά αποκλεισμός για την Κ16

Μόνο περηφάνεια για τα παιδιά των Μικτών Ομάδων που για ακόμα μία φορά κράτησαν ψηλά την ποδοσφαιρική φήμη και ποιότητα των Κυκλάδων.

Στον αγώνα που έγινε το πρωί στη Βούλα, η ομάδα Κ14 συνέχισε τις εκπληκτικές τις εμφανίσεις και στην φάση των 16, όπου απόκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού την πανίσχυρη ΕΠΣΑΝΑ και πλέον πήρε το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οι Κυκλαδίτες πήραν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 2-3, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 0-0.

Λίγο αργότερα, η Κ16 κοίταξε κατάματα ένα από τα φαβορί, όπως είναι η ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ. Τα παλικάρια του Βαγγέλη Γατσέλου, αν και έμειναν πίσω στο σκορ, αντιμετωπίζοντας εκτός τον αντίπαλο και μία κάκιστη διαιτησία, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με το παιχνίδι να λήγει τελικά 3-2.

Τι και αν καλούνται ξεπεράσουν τεράστια εμπόδια μετακίνησης και δεν έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν σαν ομάδα, οι Κυκλαδίτες, με την αμέριστη στήριξη του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη, της Ένωσης, του προπονητή τους Βαγγέλη Γατσέλου και όλου του επιτελείου, κοιτούν στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο.

Περισσότερο ρεπορτάζ σε λίγο... 

Δείτε τους αγώνες σε επανάληψη 

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares