Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 00:46

ΑΕ Μυκόνου: Μια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια

Με ένα τρόπαιο, αυτό του Κυπέλλου Κυκλάδων έκλεισε μία ιδανική χρονιά για την ΑΕ Μυκόνου.

Με αφορμή το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο σύλλογος της Μυκόνου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

Μια χρονιά - όνειρο για την Α.Ε. Μυκόνου έφτασε στο τέλος της... Με ένα ιδανικό φινάλε αφού η ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με έναν τίτλο αυτό του Κυπελλούχου Κυκλάδων! Η νίκη με 2-0 στον τελικό απέναντι στην πρωταθλήτρια του τοπικού πρωταθλήματος Ελλάς Σύρου, ήταν το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής σεζόν που όλοι οι συντελεστές της ΑΕΜ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Η φετινή πορεία αποτελεί και μια μεγάλη δικαίωση για τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κουκά και τη Διοίκησή του. Ο ισχυρός άντρας της Α.Ε. Μυκόνου για άλλη μια χρονιά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να φτάσει η ομάδα στην καταξίωση σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Απέναντι σε ιστορικές ομάδες έφτασε να είναι ακόμα και στην κορυφή και διεκδίκησε την πρωτιά μέχρι και λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ο «Αλεκάρας» παρά τις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις αλλά και τον Δήμο Μυκόνου όπου είναι Αντιδήμαρχος «όργωσε» την Ελλάδα για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του όπου και αν έπαιζε! Αναμφίβολα η φετινή πορεία αποτελεί μια απόλυτη ικανοποίηση και δικαίωση για τον ίδιο!

Εκτός του διοικητικού ηγέτη άριστα πήρε και η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Βλάχος ένα τεράστιο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ανέβασε και το πρεστίζ του Συλλόγου, ο προπονητής Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, ο γυμναστής Γιώργος Αδάμ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Άκης Σιλιστριάδης ακόμα και οι φυσικοθεραπευτές της ομάδας η Χριστίνα Γερανίου και ο Στέφανος Παπαδόπουλος. Τεράστια η συμβολή και του Γενικού Αρχηγού της ΑΕΜ Πέτρου Γιαβρούτα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και των αποδυτηρίων. Θα ήταν παράλειψη αν δεν γινόταν αναφορά και σε δυο αφανείς ήρωες της ομάδας.

Ο ένας είναι ο φροντιστής Γιώργος Κουκάς που είχε κάνει το γήπεδο δεύτερο σπίτι του από τις ώρες που περνούσε εκεί! Το δεύτερο άτομο είναι γένους θηλυκού, η Μαρία Καφούρου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η... μαμά του λόχου! Η... σεφ της ομάδας που καθημερινά ετοίμαζε το μεσημεριανό και το βραδινό φαγητό όλων. Και πραγματικά (πιστέψτε με) όλοι έτρωγαν και καλά και πολύ!

Όσο για τους παίκτες, τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου δηλαδή, όλοι τους εξαιρετικοί. Επαγγελματίες και καταπληκτικοί χαρακτήρες. «Έδεσαν» μεταξύ τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Αυτή ήταν φέτος η Α.Ε. Μυκόνου... Μια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια! Γι' αυτό και πέτυχε! Καλό καλοκαίρι...

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares