Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 10:13

Σοκαρισμένη η Ρόδος με την ξαφνική απώλεια του προέδρου της Α.Ε.Ρ.Α, Τσαμπίκου Νικολή, σε κλίμα θλίψης ο αγώνας με την Ελλάς Σύρου

Σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος είναι η Ρόδος και όλος ο κόσμος του νησιώτικου ποδοσφαίρου με την ξαφνική απώλεια του προέδρου της Α.Ε.Ρ.Α, Τσαμπίκου Νικολή που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από ξαφνική αδιαθεσία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τσαμπίκος Νικολής αντιμετώπισε πολύ σοβαρό-ξαφνικό πρόβλημα υγείας στην οικεία του και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν τα κατάφερε.

Σε πένθιμο κλίμα αναμένεται να διεξαχθεί και ο αγώνας της ΑΕΡΑ με την Ελλάς Σύρου την Κυριακή 14 Μαΐου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Μάλιστα η Ελλάς Σύρου εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε στην Σύρο τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου της Α.Ε.Ρ Αφάντου κ. Τσαμπίκου Νικολή. Το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο, οι αθλητές και όλα τα μέλη του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζουν τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην ομάδα της Α.Ε.Ρ.Α. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares