Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 22:53

Άκης Πύργος ενόψει πρεμιέρας στα μπαράζ: «Θέλουμε την άνοδο όσο ποτέ άλλοτε!»

Η ώρα της κρίσης και της αλήθειας για την Ελλάς Σύρου έφτασε καθώς την Κυριακή (1.30 μ.μ.) απέναντι στον Α.Ε.Ρ. Αφάντου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τη φάση των αγώνων μπαράζ απ' όπου και θα προκύψουν οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Ένας αγώνας πάντως που θα γίνει μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα λόγω του ξαφνικού θανάτου του προέδρου της ομάδας από τη Ρόδο, Τσαμπίκου Νικολή. Ένα τραγικό γεγονός που έχει προκαλέσει φυσικά τη θλίψη στη φίλαθλη κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο.

Η αποστολή της Ελλάς θα ταξιδέψει το βράδυ της Παρασκευής για το νησί των Δωδεκανήσων με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους καθώς το απουσιολόγιο του Κώστα Παπαδόπουλου είναι λευκό, κάτι φυσικά που χαροποιεί ιδιαίτερα τον έμπειρο τεχνικό και του δίνει τη δυνατότητα να καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς προβλήματα.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς την ομάδα του Αφάντου για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ελλάς Θεόδωρος Πύργος που θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Ρόδο για ένα ματς που όπως ο ίδιος τόνισε είναι καθοριστικό για την πορεία της Ελλάς: «Τα δυο πρώτα παιχνίδια θεωρώ είναι κομβικής σημασίας και θα δείξουν πόσο... ανοιχτός θα είναι ο δρόμος προς τη Γ' Εθνική. Θέλουμε αυτή την άνοδο όσο ποτέ άλλοτε! Είμαστε έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Στο παιχνίδι της Κυριακής αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο από μια ομάδα που είναι ένας από τους βασικούς μας αντιπάλους στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου» ήταν τα λόγια του Άκη Πύργου που αναφερόμενος στις δυσκολίες του παιχνιδιού είπε: «Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και μια δυνατή έδρα. Εκτιμώ ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.»
Η αποστολή της Ελλάς Σύρου θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου στη Ρόδο και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να κάνει την τελευταία της προπόνηση στο Ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή Τσαΐρι!

346105846 794032398538781 7659412646051786544 n

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares