Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 23:32

Πολυχρονάκος: Καλή επιτυχία στην Ελλάς Σύρου. Να βρεθεί λύση για τα υπέρογκα κόστη μετακίνησης

Με ανακοίνωση του ο Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Πολυχρονάκος εύχεται καλή επιτυχία στην Ελλάς Σύρου στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ΄εθνική, ενώ για ακόμα μία φορά τονίζει την αναγκαιότητα για την δωρεάν μετακίνηση των νησιωτικών σωματείων.

Η ανακοίνωση του:

Η Ελλάς Σύρου, εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα μπαράζ των πρωταθλητών για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και επίτευξη του στόχου στους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας.

Το υπέρογκο κόστος μετακίνησης της Ελλάς Σύρου προς το νησί της Ρόδου φέρνει για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο την αναγκαιότητα να ληφθούν αποφάσεις για τη μόνιμη οικονομική στήριξη των νησιωτικών σωματείων.

Όπως είχα εισηγηθεί στη Βουλή στις 31 Ιανουαρίου θα πρέπει να υπάρχει δωρεάν μεταφορά των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων με τα πλοία της ακτοπλοΐας και κάλυψη αυτού του κόστους, κάτι που δεν είναι απαγορευτικό από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ή από τα έσοδα από το στοίχημα και σε συνεργασία των Υπουργείων Αθλητισμού, Ναυτιλίας και Οικονομικών.

Από την πλευρά μου οι ενέργειες για την επίλυση αυτών των ζητημάτων θα είναι διαρκής και συστηματική.

Γιάννης Πολυχρονάκος

Οικονομολόγος | Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων (ΠΑΣΟΚ)

 

 

⚽️Η Ελλάς Σύρου, εκπροσωπώντας τις Κυκλάδες ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα μπαράζ των πρωταθλητών για την...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Πολυχρονάκος στις Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares