Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 02:26

Άνδρος: Η ''Αρχόντισσα του Αιγαίου'' μάγεψε και δήλωσε το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις [pics-vid]

Απλά μαγευτική, αρχοντική και φιλόξενη... Αυτές ήταν οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από την Άνδρο κατά την επίσκεψη μας στο νησί για το Final-4 Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ιδανικοί και κάτι παραπάνω από φιλόξενοι οικοδεσπότες, οι διοικούντες του Ανδριακού φρόντισαν ώστε στην 48ωρη διαμονή μας στο νησί να αναχωρήσουμε έχοντας στο μυαλό μία όμορφη εικόνα και πολλές θετικές σκέψεις για τις ομορφιές της ''Αρχόντισσας του Αιγαίου''.

Δεν ήταν μόνο οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές που ζήσαμε στο πανέμορφο στάδιο της Άνδρου, αλλά και οι ομορφιές της Άνδρου, που σε συνδυασμό με την ιστορία της, την κατατάσσουν στα κορυφαία νησιά των Κυκλάδων.

Οι λίγες ώρες στο νησί δεν μας επέτρεψαν να περιηγηθούμε όσο θα θέλαμε, όμως η μίνι ξενάγηση στη Χώρα της Άνδρου σε συνδυασμό με την τελετή λήξης στο ανοιχτό θέατρο, ήταν αρκετά για πολλούς από εμάς ώστε να αποφασίσουμε ότι σύντομα θα πρέπει να επανέλθουμε στην Άνδρο για να τη γνωρίσουμε βαθύτερα.  

Σε κάθε περίπτωση, η Άνδρος και ο Ανδριακός, δήλωσαν το ''Παρών'' και την ετοιμότητα τους ως νησί και αθλητικός οργανισμός προκειμένου να φιλοξενήσουν ανάλογες διοργανώσεις στο μέλλον.  

Εμείς, ως sportcyclades, ευχαριστούμε τους φιλόξενους Ανδριώτες για την άψογη φιλοξενία. Ειδικά την διοίκηση του Ανδριακού, και το μέλος της και άμεσο συνεργάτη μας σε όλο αυτό, Νίκο Ψαρρό, τον νέο δραστήριο πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Βελιώτη και φυσικά τον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος της ΕΠΣΚ, Γιάννη Μήλα. 

Ευχαριστούμε επίσης και τους χορηγούς που ήταν αρωγοί για τις πέντε ζωντανές μεταδόσεις από το νησί της Άνδρου:

Untitled 1

Untitled 2

Untitled 3

Untitled 4

Untitled 5

Η ξενάγηση 

Στο πνεύμα του μότο ''Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας'' με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, κάθε διεξαγωγή final-4 να συνδέεται με την περιήγηση και την γνωριμία των αθλητών και των συνοδών τους με τον εκάστοτε τόπο που το φιλοξενεί.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣ Παναγιώτης Κουλουμπής, με την συνδρομή του αντιπροέδρου του Ανδριακού, Νίκου Νικόπουλου, ανέλαβαν λοιπόν να μας ξεναγήσουν στις ομορφιές της Χώρας της Άνδρου και εμείς είμασταν εκεί προκειμένου να αποτυπώσουμε αυτή τη ξενάγηση στους φακούς μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο και της φωτογραφίες: 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

 

 

Η τελετή λήξης

Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί καλύτερα αυτό το όμορφο διήμερο, παρά μόνο με τον τρόπο που είχαν σχεδιάσει οι διοργανωτές, Ανδριακός και ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σε μία πολύ όμορφη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό ανοιχτό θέατρο της Χώρας Άνδρου είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία του Ανδριακού ποδοσφαίρου από την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του Υπ. Επικοινωνίας της ΕΠΣΚ, Παναγιώτη Κουλουμπή με την βραδιά να περιέχει επίσης, μουσικοχορευτικά διαλείμματα, βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και να κορυφώνεται με τις απονομές στους φιναλίστ. Αίαντα Σύρου, ΠΑΣ Νάξου, Ανδριακό και τον πρωταθλητή Πανθηραϊκό. 

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες: 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares