Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 22:01

ΝΟ Σύρου: Έναρξη κολυμβητικών τμημάτων με τεχνικό σύμβουλο τον Δημήτρη Γρυπάρη

Με την ευκαιρία της επανέναρξης “λειτουργίας” του κολυμβητηρίου, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητικού τμήματος.

Αναλυτικά:

Στην προσπάθεια αυτή εξαιρετικά σημαντική είναι η συμβολή του εμπειρότατου Στελέχους των αθλημάτων του υγρού στίβου και ενός από τα παλιότερα μέλη του Ομίλου μας, κ. Δημήτρη Γρυπάρη, ο οποίος επανέρχεται ως εμπλεκόμενος στα δρώμενα του Ν.Ο.Σ. αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου του τμήματος κολύμβησης.

Η συνεργασία αναμένεται ν’ αποδώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες συνθήκες και τον αποσπασματικό τρόπο “λειτουργίας” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Τα τμήματα κολύμβησης θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Ιουνίου. Οι ώρες προπονήσεων θα καθοριστούν ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν.

Στόχος είναι η δημιουργία τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης σε παιδιά ηλικιών 5-6, 7-8 και 9+, τμήματα ενηλίκων και masters (25+), τμήματα προαγωνιστικών και αγωνιστικών ομάδων. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων κολύμβησης σε ανήλικους/ες και ενήλικους/ες ενδιαφερόμενους/ες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Γραμματεία του Ομίλου στα τηλέφωνα 2281088666 και 6982555707.

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares