Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 11:05

Υποψήφια με την Θηραϊκή Πολιτεία η Ιωάννα Αλεφραγκή

Την υποψηφιότητα της Ιωάννας N. Αλεφραγκή ανακοίνωσε η Θηραϊκή Πολιτεία.

Η ανακοίνωση:

Η Ιωάννα κατάγεται από το ιστορικό Ακρωτήρι και είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ανησυχίες και ευαισθησίες.
Δραστήρια και δυναμική, αφιερώνει πολύ από το χρόνο της σε θέματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας. Τα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που κυκλοφορούν στη Σαντορίνη, είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολείται με περισσή φροντίδα και αγάπη. Η αδιαφορία των τοπικών αρχών για την τύχη και τη διαβίωση τους, είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί, όχι επειδή το προβλέπει ο νόμος, απασχολεί την κοινή γνώμη και τις δικαστικές αρχές, αλλά διότι είναι καθήκον μας ως πολίτες.
Ως γυναίκα και επαγγελματίας, ενδιαφέρεται για την τάξη και την καθαριότητα του νησιού μας, θέμα μείζον για την ποιότητα της ζωής ντόπιων και επισκεπτών. Τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας είναι ακόμη ένας τομέας που συμμετέχει ενεργά, συμβάλλοντας στην διατήρηση τους και στην ψυχαγωγία που τόσο έχουμε ανάγκη.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ιωάννα Αλεφραγκή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares