Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 20:57

Φρέρης για παραίτηση του Αστέρα Βάρης: «Είναι μία γελοιότητα - Κρύβει μεθοδεύσεις ίσως πολλές που σύντομα θα αποκαλυφθούν»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Κυκλάδων Ρένος Φρέρης μιλάει με σκληρά λόγια στην Κοινή Γνώμη για την απόφαση του Αστέρα Βάρης να μην κατέβει στο ματς με την Ελλάς Σύρου για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

“Η εξέλιξη δεν είναι μόνο αρνητική για το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων αλλά γενικότερα για τον Ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Όταν φτάνεις σε ένα πρωτάθλημα και φτάνεις την τελευταία αγωνιστική και ομάδα από Ένωση του Λεκανοπεδίου να φτάνει να επικαλείται οικονομικούς λόγους ή λόγους εξετάσεων παιδιών σε Πανελλήνιες εξετάσεις. Νομίζω ότι όλο αυτό είναι μία γελοιότητα, το οποίο κατά την γνώμη μου κρύβει μεθοδεύσεις, ίσως πολλές που σύντομα θα αποκαλυφθούν”, επισημαίνει στην εφημερίδα.

Μάλιστα, ο κ. Φρέρης έκανε γνωστό πως “θα βρεθούμε άμεσα με τη διοίκηση της Ελλάς Σύρου, όπου από κοινού θα συντάξουμε ένα αυστηρό έγγραφο που θα απευθύνεται στην ΕΠΟ. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσω εδώ πως η Ελληνική Ομοσπονδία δεν φταίει γι’ αυτή την εξέλιξη, καθώς οι… συνεννοήσεις πρέπει να έγιναν μεταξύ των σωματείων, ώστε να επιτευχθεί κάποιος στόχος.

Η επιστολή θα είναι πολύ αυστηρή και θα ζητάμε σε δεύτερο χρόνο να κατορθώσει η Ελλάς Σύρου να ανέβει, καθώς ουσιαστικά χάνει την άνοδο για ένα γκολ. Κάθε χρόνο υπάρχουν ομάδες που αδυνατούν να συμμετάσχουν στην Γ’ Εθνική, έτσι θα ζητήσουμε να δοθεί μία θέση στην ομάδα της Σύρου”.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares