Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 10:57

Παμμηλιακός: Έκλεισε η χρονιά για το τμήμα Latin

Με μία όμορφη εκδήλωση έκλεισε η χρονιά για το τμήμα Λάτιν του Παμμηλιακού.

Η ανακοίνωση:

Στην κατάμεστη αίθουσα του Γυμνασίου / Λυκείου, με ένα ανοιχτό μάθημα προς το κοινό, έπεσε για φέτος η αυλαία του τμήματος Λάτιν του συλλόγου μας.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τα κορίτσια μας και την δασκάλα τους κα. Άσπα Αλμπαντάκη.

Τα κορίτσια μας, μάγεψαν το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες και το αστραφτερό χαμόγελο σε μία χρονιά που ήταν δημιουργική και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε την δασκάλα κα. Αλμπαντάκη για το έργο της και τα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο μας, τους γονείς και φυσικά τα κορίτσια μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και για την υπομονή, την επιμονή και τον ζήλο που έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το παν ώστε το τμήμα να διατηρηθεί και τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μήλου και τους διευθυντές του Γυμνασίου και του Λυκείου Μήλου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Νίκο Λιακάκο για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος, θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στη κα. Άσπα Αλμπαντάκη, καθώς μετατίθεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Λάρισα. Θέλουμε να θεωρεί τον Παμμηλιακό σπίτι της και ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για την ίδια.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!  

 

 

?‍♀️?❤️Στην κατάμεστη αίθουσα του Γυμνασίου / Λυκείου, με ένα ανοιχτό μάθημα προς το κοινό, έπεσε για φέτος η αυλαία του...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares