Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 13:41

Με κόσμο ο Πανναξιακός στο Λαύριο, απών ο Τόσκας.

KOSMOS PAROS

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Πανναξιακός στην Κυριακάτικη πρεμιέρα του Περιφερειακού, όπου καλείτε να πάρει εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, οι γηπεδούχοι, υπό την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Παπαϊωάννου, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα, ως μια από της ομάδες, που θα πρωταγωνιστήσουν στον 9ο όμιλο.

Οι δύο ομάδες, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχουν από μία σημαντική απουσία, αφού θα απουσιάσουν από τον Πανναξιακό ο Γρηγόρης Τόσκας και από τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο Κώστας Τόχος, οι οποίοι «κουβαλάνε» περσινές τιμωρίες λόγο καρτών.

Η κρισιμότητα του αγώνα, καθώς και το γεγονός ότι, είναι η επίσημη πρώτη των δύο ομάδων, αναμένετε να φέρει στο γήπεδο πολύ κόσμο. Μάλιστα ο Σ.Φ.Α Πανναξιακού εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει προς όλους τους φίλους της ομάδας στην Αθήνα πως ενόψει της 1ης αγωνιστικής για τη φετινή σαιζόν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, την ερχόμενη Κυριακή στις 21/10, κόντρα στην ATHENS CLUBομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου, προτίθεται να νοικιάσει λεωφορείο-πούλμαν προκειμένου να μεταφερθούν οι φιλαθλοί μας από την Αθήνα στο Λαύριο μετ' επιστροφής.
Η πρωτοβουλία αυτή θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον 20 άτομα με σκοπό να διευκολυνθεί η μετακίνηση όσων φιλάθλων μας δεν διαθέτουν δικό τους μέσο, αλλά και για όσους διαθέτουν δικό τους μέσο, αλλά, δεδομένου της μεγάλης απόστασης από την Αθήνα και του κόστους μετακίνησης δεν θα αποφάσιζαν να έρθουν.
Εννοείται οτι ενδιαφέρον μπορούν να δηλώσουν και όσοι τυχόν οπαδοί της ομάδας μας έρθουν από τη Νάξο.
Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον (όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα) υπολογίζεται και το κόστος μεταφοράς με πούλμαν, το οποίο κυμαίνεται από €5-7/ατόμο για τη μεταφορά από και προς το Λαύριο. Σε κάθε περίπτωση, όπως προαναφέρθηκε θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένας minimum αριθμός τουλαχιστον 20 ατόμων.
Παρακαλούμε πολύ όσοι ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας στέλνοντας μήνυμα και γράφοντας τον αριθμό των ατόμων που θα ταξιδέψουν στο profile του Athens Club ή εναλλακτικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο έως την Πέμπτη 18/10.
Εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί η εκδρομή με πούλμαν, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες (τόπος επιβίβασης, ώρα αναχώρησης κλπ.).

Ο Σύνδεσμος Αθήνας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους μας να δώσουμε δυναμικό και βροντερό παρών όπως κάναμε σε όλους τους αγώνες πέρυσι στην Αθήνα και να στηρίξουμε την ομάδα μας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος!!!!

Πάμε γερά για την Παννάξα μας και φέτος!!!!»

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares