Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 14:33

Πανναξιακός και Βλαστός: Όταν τα νούμερα "ΜΙΛΑΝΕ".

VLASTOS SIMA KOSMOS PAROS

Γιώργος Βλαστός και Πανναξιακός ή το αντίθετο… δεν έχει καμία σημασία πως θα το προφέρεις, σημασία όμως έχουν τα χειροπιαστά αποτελέσματα της συνεργασίας των δύο πλευρών. Και εδώ κολλάει αυτό που λέμε καμία φορά, «τα νούμερα μιλάνε από μόνα τις», αφού ο Πανναξιακός με τον Γιώργο Βλαστό στον πάγκο του παραμένει αήττητος σε φιλικά και επίσημους αγώνες από τις 1-4-2012.

Λοιπόν για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… την περσινή αγωνιστική σεζόν ο Πανναξιακός έως την 18η αγωνιστική, είχε στο τιμόνι του τον Δημήτρη Σκούνα, τα κακά αποτελέσματα όμως και η κακή εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα, ανάγκασε τις δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Η ομάδα μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σκούνα έπαιξε δύο αγώνες με υπηρεσιακούς προπονητές τους Κατσάνη – Θαμνόπουλο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και το πέρασμα του Ιωακειμίδη, που ήρθε και γύρισε «με το ίδιο εισιτήριο».

Αισίως η ομάδα είχε φτάσει στην 20η αγωνιστική, έχοντας τις περισσότερες ισοπαλίες από κάθε άλλη (9), που συνοδευόταν από 6 ήττες, μόλις 4 νίκες, 15 γκολ υπέρ και 18 κατά.

Η συγκομιδή αυτή είχε φέρει το σωματείο σε δεινή βαθμολογική θέση, αφού αιωρούνταν μεταξύ της 8ης και της 10ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, πράγμα που την έκανε να φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό, καθώς της είχαν απομείνει μόλις εννέα (9) αγώνες.

Κάπου εκεί λέει το πολυπόθητο "ναι" ο Γιώργος Βλαστός, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι έως τότε είχε παρακολουθήσει από την εξέδρα τον Πανναξιακό στα ματς με Αιγάλεω και Φωστήρα.

Η πρόσληψη είναι πλέον γεγονός και τα αποτελέσματα άμεσα…… επόμενος αγώνας με το Περιστέρι εκτός και ο Πανναξιακός περνάει εύκολα από την έδρα μιας ομάδας, που έχει τους ίδιους στόχους με αυτόν, κερδίζοντας την με το ευρύ 0-4.

Η «σούμα» όμως γίνετε στο τέλος, με τον Πανναξιακού του Γιώργου Βλαστού να παραμένει αήττητος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μετρώντας σε (9) αγώνες, (7) νίκες και (2) ισοπαλίες.

Το καταπληκτικό όμως είναι τα υπέρ και κατά τέρματα, όπου με 22-5 απολογισμό η ομάδα των "Μπλε" στα τελευταία εννέα ματς έδειχνε να κάνει πρωταθλητισμό, πράγμα που την έφερε να τερματίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και τελειώνουμε, όπως αρχίσαμε τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους:

Πανναξιακός μέχρι τις 23/3/2012: Αγώνες (20) / Νίκες 4 – Ισοπαλίες 9 – Ηττες 6 / Γκολ 15 υπέρ – 18 κατά ή ανά αγώνα 0,75 υπέρ και 0,90 κατά.

Πανναξιακός μέχρι τις 26/5/2012: Αγώνες (9) / Νίκες 7 – Ισοπαλίες 2 – Ήττες 0 / Γκολ 22 υπέρ – 5 κατά ή ανά αγώνα 2,44 υπέρ και 0,55 κατά.

Επιμέλεια στατιστικών: Μίλτος Καράι.

  • Στα στατιστικά δεν υπολογίστηκαν οι αγώνες κυπέλλου.
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares