Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 16:39

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου (Ν.Ο.Κ.Α.) πάει Ισπανία!

N O KORTHIOU ISPANIA

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου Άνδρου (Ν.Ο.Κ.Α.) βγαίνει εκτός συνόρων και μεταβαίνει στην Ισπανία όπου θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Bic Techno T293 στη κατηγορία κάτω των 15 ετών από τις 23 έως 27 Οκτωβρίου 2012.

Ο 11χρονος Λεωνίδας Τσορτανίδης μετά από 2 πανελλήνιες νίκες θα αγωνιστεί στην Ισπανία ως ο μικρότερος αθλητής της διοργάνωσης, εκπροσωπώντας τον Ν.Ο.Κ.Α. αλλά και όλη την Άνδρο, με την ελπίδα ότι θα φέρει τη νίκη στο νησί μας.

noka2Η Άνδρος ως γνωστόν, εδώ και πολλά χρόνια, διακρίνεται στο άθλημα της Ιστιοσανίδας με πρωτοπόρο τον Γιώργο Φράγκο, παγκόσμιο πρωταθλητή (2001) ο οποίος προπονεί τον μικρό Λεωνίδα και άλλα παιδιά από το Κόρθι μεταδίδοντας την αγάπη για το άθλημα, τη πειθαρχία και το πάθος για τον αγώνα.

Ο Ν.Ο.Κ.Α. στο ενεργητικό του έχει συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα RSX και Bic Techno με πολύ καλή εμφάνιση του Απόστολου Βασταρδή που αγωνίστηκε για πρώτη φορά απέναντι σε έμπειρους αθλητές RSX. Στα Techno ο όμιλος απέσπασε τη πρώτη και τρίτη θέση στη κατηγορία κάτω των 13 ετών, κι ακολούθησαν 4 διασυλλογικοί αγώνες έχοντας σταθερά 1 ή 2 μικρούς αθλητές στο βάθρο. Νίκος Συρίγος 3ος στο Πανελλήνιο 2011, Βίκτωρας Φράγκος 2ος στο Πανελλήνιο 2012

Οι αθλητές Χρήστος Ντέλλος και Σταύρος Δεβεσιάδης πέτυχαν κάτι αντίστοιχο στις κατηγορίες κάτω των 15 και 17 ετών αντίστοιχα, δίνοντας στον Ν.Ο.Κ.Α. το προβάδισμα του ομίλου που διακρίνεται στις μικρές ηλικίες. Αξιοσημείωτο είναι ότι και όλα τα υπόλοιπα μέλη του δείχνουν βελτίωση για μελλοντικές διακρίσεις.

Τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, ο μικρός Λεωνίδας Τσορτανίδης μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Φράγκο, πετάνε για το Los Alcazares της Ισπανίας, έχοντας μαζί τους τις καρδιές όλης της Άνδρου, και με την ελπίδα ότι θα γυρίσουν στο νησί μας νικητές.

Καλή επιτυχία Γιώργο και Λεωνίδα!

Παγή: http://www.kokoras.net

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares