Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 17:39

Είμαστε δίπλα σας...

ao serifou-2012-2

Τους τελευταίους μήνες στο νησί μας γίνεται μια Τιτάνια προσπάθεια από τους κατοίκους και την σημερινή τοπική αρχή για την ανασύνταξη της ομάδας του ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι με δικά τους μέσα και πρωτοβουλίες, αλλά με την στήριξη της υφιστάμενης Δημοτικής Αρχής ξεκίνησαν από το μηδέν να φτιάξουν ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες τους τοπικού πρωταθλήματος Κυκλάδων. Οι υπάρχουσες τοπικές συνθήκες είναι δύσκολες, η πληθυσμιακή κάλυψη της Σερίφου είναι τέτοια που με δυσκολία η ομάδα του ΑΟΣ προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες των κανονισμών του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, και η πολιτεία με την σημερινή οικονομική κατάσταση δεν βοηθάει όσο θα έπρεπε. Για τους παραπάνω λόγους αλλά και για χίλιους άλλους που δεν μπορώ τώρα να αναφέρω αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, όχι μόνο τα δικά μας η του λαού της Σερίφου, αλλά ολόκληρων των Κυκλάδων.

Στη Σέριφο, τον λατρευτό μας τόπο, δεν υπήρχε για πολλά χρόνια το σημαντικότερο απ’ όλα. ΓΗΠΕΔΟ! Έγινε μια προσπάθεια πριν το 2004 για να ανοικοδομηθεί το γήπεδο των Λειβαδερών, πέσανε κάποια χρήματα, μπήκαν οι ταμπέλες, κλείστηκε ο χώρος, το γήπεδο δεν τελείωσε ποτέ, κι από τότε αντί να παίζουνε μπάλα οι Σερίφιοι, πάμε στα Λειβαδερά για να μαζέψουμε Τσιμπητά. Πέρασε σχεδόν μια δεκαετία που βολοδέρναμε στην άμμο του Αυλώμονα, και οι φιλότιμοι κάτοικοι της Σερίφου βρήκαν τον χώρο και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις οργανώθηκε η προσπάθεια για την δημιουργία γηπέδου. Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν και μετά από σχεδόν ένα χρόνο υπάρχει χώρος άθλησης, ο μοναδικός στο νησί μας, στο τόπο μας.

Όσον αφορά την ανασύνταξη του αθλητικού σωματείου της Σερίφου, και πάλι τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια ανήκουν στο κόσμο της Σερίφου. Με μηδενική υποδομή ο ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα, κι αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μπορεί το ξεκίνημα του να ήταν κακό, καθώς δεν υπάρχει εμπειρία και υποδομές που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν τα αγωνιστικά προβλήματα, σημασία έχει η συμμετοχή, η ενεργή συμμετοχή του τόπου μας στα τεκταινόμενα των Κυκλάδων, και όχι μόνο τα αθλητικά. Η Σέριφος δεν έχει Γουλανδρή ή Ευγενίδη, δεν έχει 30000 κατοίκους να βρει υλικό, δεν έχει απάνεμα σημεία να κάνει γήπεδο κανονικό, αποδείχτηκε όμως ότι έχει όρεξη και μεράκι να κάνει κάθε όνειρο πραγματικότητα, όπως με το γήπεδο και την ομάδα του ΑΟΣ.

Από την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ θέλουμε να ευχηθούμε στον ΑΟΣ καλή δύναμη και καλή τύχη, η επιτυχία θα έρθει αργά ή γρήγορα. Για μας που δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι Σερίφου, αλλά έχουμε την Σέριφο μόνιμα στην καρδιά και στο μυαλό μας, είναι πολύ σημαντικό να ακούμε κάθε βδομάδα τα νέα του νησιού μας, καλά η άσχημα, δεν μας πειράζει αρκεί που υπάρχει δράση. Και επειδή η δράση θα φέρει αντίδραση, αν θέλετε διαβάστε την δική μας φιλοσοφία που μας κρατάει ακόμη ενωμένους παρά τις δυσκολίες.

omada2010-11

Ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας το 2005, κάτι τρελοί Πανωχωριανοί, φτιάξαμε μια αμιγώς Σερφιώτικη ομάδα και κάθε βδομάδα οι παίκτες με τις φανέλες που έχουν την Σέριφο τυπωμένη επάνω, ιδρώνουν, ματώνουν και στο τέλος πανηγυρίζουν στα γηπεδάκια της Αθήνας. Δεν πανηγυρίζουν γιατί κάθε βδομάδα κερδίζουν το ματς, αλλά γιατί κάθε βδομάδα μαζεύονται γύρω από την μπάλα και τιμάνε το νησί τους. Έχουμε αντέξει πολλές δυσκολίες, τσακωμούς, βαριές ήττες, απώλειες τίτλων αλλά ακόμα αντέχουμε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πάνω από όλα πηγαίνουμε στο γήπεδο να δούμε την Σέριφο να αγωνίζεται και να αγωνιστούμε για εκείνη. Και επειδή έχουμε φτιάξει μια ομάδα που η φιλοσοφία της είναι ασχολείται μόνο με την μπάλα και όχι με πόσες κλωτσιές θα ρίξει στον αντίπαλο, έχουμε κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση από διοργανωτές και αντιπάλους.

Από την πλευρά μας θα είμαστε στο πλάι σας σε οποιαδήποτε ανάγκη και βοήθεια χρειαστείτε προκειμένου να στηρίξετε τον αγώνα σας. Το ξέρουμε πως η προσπάθεια σας είναι δύσκολη, εξάλλου οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, τα χρήματα είναι πολλά, που πρέπει να δαπανούνται κάθε βδομάδα, και επειδή κάποια στιγμή θα έρθει η κόπωση από τις δυσκολίες, το γνωρίζουμε καλά αυτό, μαζί με την στήριξη μας σας δίνουμε και μια ευχή. Μην το βάλατε κάτω, παλέψτε για το σκοπό σας, προσπαθήστε να αναδείξετε το νησί μας, τη Σέριφο μας, γιατί η εγκατάλειψη είναι το μόνο πράγμα στο κόσμο που δεν της αξίζει.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
για την ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ FC:

Γεν Αρχηγός:

Λιβάνιος Πέτρος

Αρχηγοί:

Λιβάνιος Βαγγέλης
Λιβάνιος Νίκος
Βασιλόπουλος Ανδρέας

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares