Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 21:20

Με πολλές απουσίες κόντρα στο Νικολακάκη.

ano mera-agiasos-19-5-2012-3

Α.Π.Ο. Νικολακάκης και Ανω Μερά κοντράρονται σήμερα (14.00 γηπ. Αγίας Άννας) με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των πρώτων - ιστορικών- βαθμών.

Προβιβάστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Δ' Εθνική, ωστόσο ο στόχος αμφότερων είναι να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα οι συγκεκριμένοι σύλλογοι κοντράρονται στο γήπεδο της Αγίας Άννας στις 14.00. Η αναφορά μας γίνεται στον Α.Π.Ο. Νικολακάκη και την Άνω Μερά, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, προερχόμενοι από δυο αρνητικά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Κώστα Βρεττού στο ματς της πρεμιέρας γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Βάρης στις καθυστερήσεις του αγώνα με 0-1, ενώ με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησαν και οι νησιώτες που ηττήθηκαν με το βαρύ 0-7 (!) από το Κερατσίνι στο γήπεδο του Σχιστού. Το συγκρότημα του Νίκου Τζιώβα θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα στο γήπεδο ωστόσο ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα. Βασικό μέλημα του Μυκονιάτικου σωματείου είναι η ομάδα να μην παρουσιάσει την κάκιστη εικόνα που είχε στο ματς της 1ης αγωνιστικής. Από την αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι μετά την πρόκριση που πήραν για τη διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ενάντια στον Αήττητο Σπάτων με το εκκωφαντικό 5-0, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: ''Νοσοκομείο'' οι Κυκλαδίτες

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί η Ανω Μερά στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Π.Ο. Νικολακάκη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τζιώβας δεν μπορεί να υπολογίζει σε 8 (!) ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα αποτελούν βασικά στελέχη των περσινών πρωταθλητών Κυκλάδων.

Ο λόγος για τους τραυματίες Χριστοδουλάκη, Λεπτάκη, Παπασταθόπουλο, Νίκο Ασημομίτη, Κουκά, Σκαρλάτο, Λάμα αλλά και στον Μαρτίνο, ο οποίος στο ματς της 1ης αγωνιστικής με το Κερατσίνι είχε αποβληθεί.

Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντιαέ που  παραμένει στα... "πιτς" λόγω τραυματισμού.

Όπως γίνεται αντιληπτό το έργο των νησιωτών θα είναι δύσκολο, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο θεωρεί πως εάν οι ποδοσφαιριστές τηρήσουν κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο, τότε το σωματείο θα μπορέσει να φύγει με βαθμό η βαθμούς από το γήπεδο της ανατολικής Αττικής. Πάντως, οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι το προσεχές διάστημα η ομάδα θα βελτιώσει την εικόνα της.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares