Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 22:08

Βελτιωμένη η Άνω Μερά.

ano-mera-prota8lites-2012-1

Η πρώτη - ιστορική- νίκη του Α.Π.Ο. Νικολακάκη στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής είναι γεγονός! Η ομάδα από την ανατολική Αττική, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 9ου ομίλου το Σάββατο, επικράτησε με 2-0 της Άνω Μεράς, συλλέγοντας τους πρώτους της βαθμούς στην κατηγορία.

Το συγκρότημα του Κώστα Βρεττού μπορεί να μην παρουσίασε εικόνα ανάλογη των προσδοκιών, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε από τον αγωνιστικό χώρο. Στο α' μέρος οι ''κυανόλευκοι'' μπήκαν φουριόζοι στον γήπεδο, καθώς με τη συμπλήρωση 6' αγώνα ο Χρήστος Θεοδωρής με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από αριστερά έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Αγγελίδη, γράφοντας το 1-0.

Οι νησιώτες πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παπαναστασίου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά, γύρισε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο Ηλίας Κωβαίος με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους να αναλώνονται σε κατοχή μπάλας.

Στο β' μέρος, οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από την εστία του Αγγελίδη, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους. Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος με βοηθούς τους Ρεσίτη και Τζελέπη (ΣΔ Αθηνών).

Η Άνω Μερά, αν και είχε πολλές απουσίες κατάφερε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο της παιχνίδι, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ανταποκριτή του sportcyclades.gr, ο οποίος έχει ακολουθήσει την ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Παραφωνία στην εικόνα του παιχνιδιού αποτέλεσε ο τραυματισμός του Λούπη στο ζυγωματικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του τοποθετηθούν ράμματα.

Α.Π.Ο. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός):Τσούνης, Θεοδωρής (60' Μοντέρο), Νίκας, Πτερούντιος, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τερζίεφ (63' Πιτσούνης), Κωβαίος (78' Λουκάς), Εγιουρούμ, Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Αγγελίδης, Σκουλαξίνος, Πετράι, Χατζηπαναγιώτης, Κεραμίδας, Ασημομίτης Σ., Ασημομίτης Α., Ψυχράμης (67' Κουκάς), Δήμα, Ντιαγέ, Λούπης Χ. (36' λ.τρ. Λούπης Μ.)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares