Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 15:13

Άγιαξ Σύρου: Παρουσίαση του νέου Δ.Σ [photos].

RAOUZAIOS ME YPEUTHINO AJAX

Σε μία σεμνή αλλά πολύ ζεστή ατμόσφαιρα χθες Δευτέρα 29/10/2012 σε γνωστή καφετέρια της Ερμούπολης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑjaxΣύρου παρουσία φίλων, αθλητών,γονιών και χορηγών της ομάδος, ενώ επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Γενικός διευθυντής του Αjax σε όλη την Ελλάδα ο κ. Γιώργος Μακρής.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Ζάννες καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους καθώς και την υποστήριξη που έχουν στην ομάδα Αjax τόσο από άποψη εμπιστοσύνης για την δουλεία που γίνεται στο σωματείο όσο και για την οικονομική υποστήριξη δίχως αυτήν η ομάδα δεν θα είχε φτάσει ως εδώ.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Γενικός διευθυντής του Αjax σε όλη την Ελλάδα ο κ. Γιώργος Μακρής ο οποίος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από τον κ.Ζάννες. Επίσης βραβεύτηκε ο κ. Σπύρος Μουζακίτης για την βοήθεια του στην νεολαία της Σύρου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή video με κύριο ομιλητή τον κ. Γιώργο Ρούσσο ο οποίος εξηγούσε σε όλους την πολύ καλή και σοβαρή δουλεία που γίνεται στο σωματείο καθώς και ο στόχος ο οποίος είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε όχι μόνο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο αλλά και το νησί μας.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ομάδας ο κ. Σταυρος Κοής ευχαρίστησε και εκείνος με την σειρά του τον κόσμο και έκανε μια μικρή ιστορική αναφορά για τον Αjax και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν ξεκινούσαν έχοντας μόνο με έναν αθλητή και φτάνοντας στο σήμερα και στην δημιουργίας αντρικού τμήματος.

Στόχος είναι μπορέσουμε να δώσουμε παιδεία στα παιδιά του νησιού μας και να καταφέρουμε να βγάλουμε έναν- δύο αθλητές για την μεγάλη ομάδα του Αjax.

Ο επίτιμος καλεσμένος κ.Γιώργος Μακρής δήλωσε:

‘’Συγχαρητήρια για όσα έχετε καταφέρει σε αυτά τα λίγα χρόνια.

Ο Αjαχ είναι μια εταιρία που παράγει ποδόσφαιρο αλλά πάνω από όλα προσπαθεί να δώσει την σωστή παιδεία σε όλα τα παιδιά του νησιού’’.

Στο τέλος της βραδιάς υπήρχε μπουφές και άφθονο ποτό που απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι με σκοπό την χαλάρωση και την ανταλλαγή απόψεων για το καλύτερο της ομάδας.

Του Βαγγέλη Αρχολέκα.

PA292094PA292096PA292101PA292102PA292103PA292104PA292107PA292110PA292111PA292112

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares