Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 20:00

Πανναξιακός: Δύσκολο ματς στη Βάρη.

PANNAXIAKOS-PEYKH KEMAVOR

Χωρίς τον Μιχάλη Τερόλλη θα ταξιδέψει ο Πανναξιακός στην πρωτεύουσα για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Βάρης.

Ο έμπειρος μέσος των νησιωτών είχε υποστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Λαυρίου θλάση, γεγονός που δεν επιτρέπει τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γιώργου Βλαστού για το δύσκολο παιχνίδι με τους πρωτοπόρους του 9ου ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κυκλαδίτες θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα με άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς -σήμα κατατεθέν του τεχνικού της, Γιώγου Αρχοντάκη- παράγοντας που βοηθάει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι τους.

Άλλωστε να υπενθυμίσουμε ότι στις δυο πρώτες αγωνιστικές οι «κυανόλευκοι» αγωνίστηκαν απέναντι σε δυο πολύ κλειστές άμυνες, οι οποίες δυσκόλεψαν κατά πολύ το έργο τους. Ενδεικτική είναι και η συγκομιδή του ένα βαθμού στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Λαυρίου και Τριγλία Ραφήνας αντίστοιχα.

Στο στρατόπεδο του Πανναξιακού πιστεύουν στις δυνάμεις της ομάδας και περιμένουν από αγώνα σε αγώνα να ρολάρει, αποτυπώνοντας στον αγωνιστικό χώρο τις όποιες δυνατότητες έχει σαν ομάδα. Για το θέμα είχε αναφερθεί με σχετικές δηλώσεις που είχε κάνει και ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares