Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 21:57

MAXH ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ!!!

PAMMHLIAKOS-AJAX SYROU LOGO

Την Κυριακή 04/11/2012 στο Δημοτικό γήπεδο Μήλου πρόκειται να γίνει το μεγάλο ντέρμπι για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου, μεταξύ του Α.Ο. Παμμηλιακού και Ajax Σύρου.

Είναι οι καλύτερες.

pammiliakos-aoserifou-1-10-2011Oι δυο ομάδες έχουν αμφότερες από 12 βαθμούς (4/4), καθώς ο Παμμηλιακος έχει ήδη επικρατήσει με 0-4 του Αστέρα Μαρμάρων, 5-0 του Πασιφναικου,1-3 του Νηρέα και με το εντυπωσιακό 0-9 στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Α.Ο Σερίφου.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάκη Πούλου έχει επικρατήσει με 3-0 του Νηρέα, 0-5 του Α.Ο. Σερίφου,1-2 του Α.Ο. Πάγου και 6-1 επί του Α.Ο. Πάρου την προηγούμενη Κυριακή.

Όλα τα βλέμματα λοιπόν στρέφονται στο νησί της Αφροδίτης, καθώς το ματς της 5ης αγωνιστικής, είναι σημαντικό και θα καθορίσει κατά πολύ, ποια ομάδα θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρωτιά του ομίλου, που θα την οδηγήσει στα μπαράζ.

Χωρίς προβλήματα.

Από τη μια η ομάδα της Μήλου θέλει να συνεχίσει το σερί επιτυχιών και να φτάσει τους 15 βαθμούς, όπου με μια νίκη απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο και ανταγωνιστή στο φετινό πρωτάθλημα πρόκειτε να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρωτιά.

Ο Παμμηλιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών εκτός του τραυματία Αντώνη Πετσίνη, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρυσι στη Νάξο μπήκε και πάλι πριν λίγο καιρό σε ρυθμούς προπόνησης.

Ταλαιπωρία…. και πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Syros raouzaiosΑπό τη άλλη η ομάδα του Αjax Σύρου θα ταξιδέψει στην πανέμορφη Μήλο με στόχο δυο αποτελέσματα καθώς και η ισοπαλία ευνοεί την ομάδα του Μάκη Πούλου.

Βέβαια η συριανή ομάδα θα υποστεί την ταλαιπωρία του πολύωρου ταξιδιού προς την Μήλο, πράγμα που απασχολεί τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι έκαναν ότι είναι δυνατόν για να μην ταλαιπωρηθεί η αποστολή, ναυλώνοντας ακόμα και πλοιάριο για την επιστροφή της από τη Μήλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αjax είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο παιχνίδι κατοχής και σίγουρα αυτό που θα επιδιώξει είναι ένα γκολ που θα βγάλει εκτός ρυθμών τους γηπεδούχους. AJAX AGKALIA PAIXTES

Η ψυχολογία για την ομάδα του Αjax είναι ανεβασμένη, αφού έχει καταφέρει να περάσει με απολυτή επιτυχία τις τέσσερις (4) πρώτες αγωνιστικές και οι ποδοσφαιριστές της πατάνε παιχνίδι, με το παιχνίδι καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, περνώντας αλώβητος από την πιο δύσκολη έδρα του φετινού πρωταθλήματος .

Στον Αjax χωρίς βεβαία να έχει οριστικοποιηθεί θα επιστρέψει ο τιμωρημένος αρχηγός Παπαδάκης, που ήταν απών από το παιχνίδι με τον ΑΟ Πάρου, επίσης παρά τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει ο κεντρικός αμυντικός Αναγνωστόπουλος θα αγωνιστεί κανονικά.

Η μονή απώλεια για την ομάδα του Μάκη Πούλου θα είναι ο ο Σταύρος Τσιριγώτης, ο οποίος παρόλο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε θα μείνει στη Σύρο για προληπτικούς λόγους.

Το ματς θα αρχίσει στις 15:15 και Άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο κ.Ζαράνης Ι. με βοηθούς τους κ.Νομικό Ν. και Αρμακόλα Ι.

Στο πλευρό της Μήλου θα είναι πολύς κόσμος, όχι μόνο από την Μήλο αλλά και από τα γύρω νησιά και όλοι αναμένουμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις οι οποίες ετοιμάζονται από τους φιλόξενους Μηλιούς.

Θα είμαστε εκεί.

Η κάμερα του Sport Cyclades θα είναι εκεί για άλλη μια φορά για να σας μεταφέρει τον παλμό του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της χρονιάς, το οποίο ξεχωρίζει στον Β΄ όμιλο.

Ρεπορτάζ θα υπάρξει και από όλα τα εκτεινόμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά την ολοκλήρωση του ματς.

Στην περιγραφή θα είναι ο Βαγγέλης Αρχολέκας και στην κάμερα ο Μίλτος Καράι, ενώ την ευθύνη του ρεπορτάζ εντός αγωνιστικού χώρου θα έχει ο ανταποκριτής του sportcyclades.gr στη Μήλο Τάσος Βενιζέλος.

Του Βαγγέλη Αρχολέκα.

 

Ξεσηκωμός στη Μήλο για το ντέρμπι κορυφής του Παμμηλιακού με τον Άγιαξ Σύρου.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares