Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 21:17

Επέστρεψε στις νίκες ο Α.Ο. Σύρου

AO SYROU AO THNOU 2012

Οι Συριανοί επικράτησαν με 3-0 του Α.Ο. Τήνου, σε έναν παιχνίδι που ήταν μονόλογος για την ομάδα του Χρήστου Πελέκη.

Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε σχετικά εύκολα του Α.Ο. Τήνου με 3-0. Οι Συριανοί ήταν καλύτερα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα, αν ήταν λίγο πιο τυχεροί καθώς εκτός από τα 3 τέρματα που σημείωσαν είχαν άλλα τόσα δοκάρια. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν όσο πιο χαμηλά το σκορ μπορούσαν, καθώς ακόμη κι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι Τηνιακοί προσπαθούσαν να κρατήσουν τις θέσεις τους στην άμυνα, παρά να βγουν στην επίθεση και να διεκδικήσουν κάτι καλό απ' αυτήν την αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό τον παραπάνω είναι ότι καλή ευκαιρία της Τήνου ήρθε στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου.

Όταν ο Κρητικός έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φ. Βιδάλη. Οι Συριανοί αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα άργησαν να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα, αφού άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Abdul. Νωρίτερα, ο Χαβδούλας είδε την κεφαλιά που πήρε να καταλήγει στο δοκάρι του Καμολίνου, ενώ, ο πρώτος βοηθός ακύρωσε γκολ ως οφσάιντ του Abdul. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 1-0 και όλα να είναι ρευστά. Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το σουτ του Φ. Βιδάλη, όμως ο Κρητικός ήταν σε καλή θέση και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 49' ο αρχηγός του Α.Ο. Σύρου Λεονάρδος Πρίντεζης στάθηκε ακόμη μια φορά άτυχος αφού είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της Τήνου. O Abdul στο 53' ανέβασε το σκορ στο 2-0 με κοντινό πλασέ, ο επιθετικό βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, έπειτα το σουτ που έκανε ο Δημόπουλος από τα δεξιά της περιοχής.

Ο Kourouma με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα για τρίτη φορά στο δοκάρι του Καμολίνου.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 90' με το πλασέ του Πρίντεζη.

Α.Ο. ΣΥΡΟΥ: Κρητικός, Γαβριήλ (62' Αλιφραγκής), Βαβουράκης, Δημόπουλος, Σούρλας, Χαβδούλας (46' λ.τρ. Δημητρακόπουλος), Mumbarak (59' Μπελεγρίνης), Τζώρτζης,Abdul, Kourouma, Πρίντεζης.

Α.Ο. ΤΗΝΟΥ: Καμολίνος, Β. Βελαλόπουλος, Τζαγγόλη (43' λ.τρ. Καρδαμίτσης), Βίδος, Μουσάι, Σαντοριναίος (80' Δελατόλας), Δελώτης (90' Φιοράντης), Βελούδιος, Φ. Βιδάλης, Ε. Βελαλόπουλος, Π. Τριαντάφυλλος.

AO SYROU-AO THNOU 2012AO SYROU-AO THNOU 2012 001AO SYROU-AO THNOU 2012 002AO SYROU-AO THNOU 2012 003AO SYROU-AO THNOU 2012 004AO SYROU-AO THNOU 2012 005

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares