Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 15:35

Έκλεισε την αυλαία με γκολ ο Πάγος!

pagos-aop-4-11-2012-0

Eνα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο της Άνω Σύρου βράδυ Κυριακής  ανάμεσα στις ομάδες του ΑΟ ΠΑΓΟΥ και ΑΟ ΠΑΡΟΥ. 

pagos-aop-4-11-2012-1

syros-xylotexniki-1

Στo πρώτο μερος κυριάρχησε η δύναμη και οι μονομαχίες

Παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η δύναμη και οι μονομαχίες στην μεσαία γραμμή με ελάχιστες φάσεις και στις δυο εστίες  η πρώτη για τους γηπεδούχους όταν ο Μανολιος έπιασε ένα ωραίο σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του  Νίκα και από πλευράς φιλοξενουμένων ένα καλό σουτ του Τσοκα από μέσα από την μικρή περιοχή του Κουκη οποίος δεν έδηξε να αιφνιδιάζετε στέλλοντας έτσι τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.


pagos-aop-4-11-2012-4

syros-vamvakaris-2012

Στο Δεύτερο είχαμε γκολ και πέναλτι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως αφήσαμε το πρώτο έως το 70 όπου κάπου εκεί ο Αρκουλης ύστερα από αδράνεια των γηπεδούχων κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν κατάφερε ο Γιουρτζιδης να το μετατρέψει σε τέρμα σημαδεύοντας  το αριστερό δοκάρι του Κουκη. Η ομάδα τελικά που κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς  ήταν ο Πάγος όταν ο Πριντεζης κατάφερε και νίκησε στον αέρα τον Νίκα με κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και γράφοντας το τελικό 1-0 για  τους γηπεδούχους στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

pagos-aop-4-11-2012-5

-Μετά από αυτή την νίκη, ο Πάγος παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, πιάνοντας στην 2η θέση τον Αίαντα. Την επόμενη 6η αγωνιστική, ο Πάγος θα ταξιδέψει στην Πάρο που θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα, στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.

-Ο ΑΟ Πάρου με πολλές και σημαντικές απουσίες και τον Αρκουλή να παίζει με πρόβλημα τραυματισμού, δεν μπόρεσε για αλλά ένα ματς στην Σύρο, να πάρει κάποιον βαθμό. Θυμίζουμε ότι μια εβδομάδα νωρίτερα είχε υποστεί βαριά ήττα από τον Αίαντα με σκορ 6-1. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΠ, θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό.

pagos-aop-4-11-2012-panigirismoi

ΑΟ ΠΑΓΟΣ: (Ηλίας Ξενικάκης), ΚΟΥΚΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΙΑΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ, ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ, ΠΡΕΛΟΡΕΤΖΟΣ, ΠΑΠΙΤΣΗΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΜΑΝΩΛΙΟΣ, ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ, ΧΟΥΡΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Άρης Λάππη), ΝΙΚΑΣ Δ., ΚΑΒΑΛΗΣ, ΝΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ, ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ, ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ, ΓΑΒΑΛΑΣ, ΜΠΑΛΙΟΣ, ΚΡΩΝΗΣ, ΓΙΟΥΡΤΣΙΔΗΣ, ΤΣΟΚΑ.

 

ΣΧΟΛΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares