Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 21:59

Το ντέρμπι από άλλη οπτική γωνία.

PAMMHLIAKOS-AJAX 2012

Το πολυσυζητημένο και μεγάλο ντέρμπι του Β’ Ομίλου για το Α’ Τοπικό ανήκει στο παρελθόν και ο απεσταλμένος του sport Cyclades Βαγγέλης Αρχολέκας γράφει από διαφορετική οπτική γωνία για την συνάντηση.

Χθες Κυριακή 04/11/2012 στο Δημοτικό γήπεδο Μήλου πραγματοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Παμμηλιακού και Αjax Συρου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε μπροστά σε βλέμματα πολλών φίλων του Παμμηλιακού που βρεθήκαν στο γήπεδο με σκοπό να υποστηρίξουν την ομάδα τους απέναντι από μια εξίσου δυνατή ομάδα του ομίλου.

Ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά και απόλυτα ισορροπημένος αγωνιστικά, θα έλεγα ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, βάση των ευκαιριών και την απόδοση των δύο ομάδων θα ήταν η ισοπαλία.

Παρόλα αυτά μετά από μια στημένη φάση (πέναλτι)ήρθε η νίκη του Παμμηλιακού, μια σίγουρα μεγάλη νίκη, που φέρνει την Μηλιότικη ομάδα μέσα στην "ελίτ" των ομάδων του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα λόγω δύναμης και κάποιον ευτράπελων που έγιναν όταν η μπάλα έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλα όσα αξίζουν να σημειωθούν έγιναν στο Α’ μέρος.

Η Μήλος μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά και με την βοήθεια του κόσμου έφτασε σε δυο καλές ευκαιρίες και άλλη μια από όπου προήλθε το πέναλτι – γκολ.

Από την άλλη ο Αjax μετά 25’ ανέβηκε και άρχισε να πλησιάζει την εστία του Αιβαλιώτη, ενώ έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Μπαλόπιτα. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους απείλησε εκ νέου με ένα σουτ από πλεονεκτική θέση του ιδίου.

Όλες οι φάσεις αναλυτικά το γκολ και τα δρώμενα του μεγάλου ντέρμπι αναλυτικά σε μελλοντικές αναρτήσεις.

Αξιοσημείωτα:

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με παρά πολύ κόσμο, μουσική, happenings και την μασκότ, πράγματα που χαροποιούν όσους αγαπούν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και θέλουν το κόσμο πίσω σε αυτό.
  • Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και η βράβευση από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Παμμηλιακού, του Γενικού Αναπληρωτή Γραμματέα του Αjax κ. Πέτρου Ραουζαίου, αναγνωρίζοντας την μεγάλη συνεισφορά που έχει τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.
  • Στα αρνητικά η γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τα 8’ λεπτά καθυστέρησης που έδηξε ο κ.Ζαράνης, ο οποίος έκρινε σκόπιμες καθυστερήσεις από την επαναφορά της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο όταν αυτή έβγαινε εκτός .
  • Για τον ίδιο λόγο διαμαρτύρεται από την πλευρά του και ο Ajax και εξέφρασε τα παράπονα του για μερικούς παράγοντες της Μήλου, διότι όπως διαπιστώσαμε και εμείς σε πάρα πολλές φάσεις που η μπάλα έφευγε εκτός αγωνιστικού χώρου, στην συνέχεια αργούσε υπερβολικά να επιστραφεί , με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Συριανού σωματείου, να χάνεται ο ρυθμός για τους φιλοξενούμενους, όταν αυτοί έπαιζαν με παίχτη παραπάνω και είχαν υπέρ τους το ποσοστό της κατοχής της μπάλας.
  • Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής του Ajax βλέποντας το σκηνικό με τις μπάλες (αργούσαν να επιστρέψουν εντός) έβαλε ένα παιδί (ballboy) να βοηθήσει στη επιστροφή τους, όταν όμως αυτό έγινε αντιληπτό από ορισμένους παράγοντες του γηπέδου, το παιδί απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα η κατάσταση της "χαμένης μπάλας" να συνεχιστεί ως το τέλος. Αυτό όπως ήταν φυσικό έβγαλε εκτός εαυτού το κ.Μάκη Πούλο, ο οποίος, μετά την λήξη του αγώνα ήταν φανερά ενοχλημένος, πράγμα που επισήμανε και στις δηλώσεις του στην κάμερα του sport cyclades.

Περισσότερες αναρτήσεις με την πλήρη εικόνα του ντέρμπι σύντομα κοντά σας.

Του Βαγγέλη Αρχολέκα

Παμμηλιακός – Άγιαξ: "Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά".


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares