Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 23:32

Άγιαξ Σύρου – Αστέρας Μαρμάρων (pre game).

AJAX-AOP 2012

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει τη Κυριακή το απόγευμα ο Άγιαξ Σύρου, όπου μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παμμηλιακό υποδέχεται στην έδρα του των "φορμαρισμένο" Αστέρα Μαρμάρων.

Syros raouzaiosΟ αγώνας που θα γίνει την Κυριακή στις 19:00 στο γήπεδο της Ερμούπολης, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, μιας και η ομάδα του Μάκη Πούλου καλείται να επιδείξει τα ψυχολογικά «ρεφλέξ» που διαθέτει, απέναντι στον Αστέρα Μαρμάρων, ο οποίος φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα παρουσιάζει ένα μεταμορφωμένα προς το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Πάντως το ματς ενδείκνυται για τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς στο ματς αυτό θα συγκρουστούν η ποιοτική και ταυτόχρονα νεανική ομάδα του Άγιαξ, που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και η ομάδα της Πάρου που έχει σαν όπλο της την δύναμη και την συνοχή, κάτι που την έχει φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακαSYROS STILVI KAFE039 με (7) βαθμούς, μπροστά από τους συμπατριώτες του ΑΟ Πάρου και Νηρέα.

Απώλειες και για τους δύο.

Οι δύο ομάδες θα έχουν από δύο σημαντικές απώλειες, αφού από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι, Παπαδάκης και Ξυγκάκης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι χαφ, Κορνέλ και Ρούπας.

Όπως έχουμε δει στα μέχρι τώρα παιχνίδια η απόδοση των ατού παίζουν σημαντικό ρόλο και για την συνολική απόδοση των δύο ομάδων, με τον Μανουδάκη (6 γκολ) για τους γηπεδούχους και τον Καράι (2 γκολ) για τους φιλοξενούμενους να φαντάζουν παίχτες κλειδιά για το τελικό αποτέλεσμα.

Το κλίμα όπως πάντα αναμένεται να είναι θετικό στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς για ακόμα μια φορά δεν θα λείψουν τα happenings και οι εκπλήξεις από την διοίκηση του Αίαντα.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι: Αγγέλου Σ., Ρούσσος Ι., Γρυπάρης Μ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares