Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 01:02

Αριανούτσος: «Δεν μας ξεγελάει η θέση του αντιπάλου».

PANNAXIAKOS-TRIGLIA ARIANOUTSOS FASH

Την προσοχή τους στο τοπικό ντέρμπι με την Άνω Μέρα έχουν στρέψει άπαντες στις τάξεις του Πανναξιακού. Οι «κυανόλευκοι» με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία αλλά και τη δύναμη της έδρας τους θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.

NAXOS Katsonis 200x100Για την αυριανή αναμέτρηση αναφέρθηκε με δηλώσεις που παραχώρησε στην «ΏΡΑ των σπορ» ο αμυντικός μέσος των Ναξιωτών, Χρήστος Αριανούτσος. Αρχικά, ο 21χρονος άσος τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι και σε τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζεται να είσαι σοβαρός από τα πρώτα λεπτά.

Δεν θα πρέπει να πάρουμε αψήφιστα το ματς λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης που κατέχει ο αντίπαλος. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη. Άλλωστε θεωρώ ότι διαθέτουμε ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο που έχει δυνατότητες για να φτάσει ψηλά».

«Μας επηρέασαν η πρεμιέρα και το άγχος»

Σε σχετική ερώτηση για τα ατυχή αποτελέσματα που είχε η Κυκλαδική ομάδα στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ο αμυντικός μέσος του Πανναξιακού υποστήριξε: « Δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα... πόδια μας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα και το άγχος μας επηρέασαν αρκετά. Ωστόσο, θεωρώ πως η ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα είναι αρκετά υψηλή και ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Στον σύλλογο υπάρχει ένας ικανότατος προπονητής, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα στην Βάρη θα είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares