Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 15:06

Επικράτησε με τα Μάρμαρα.

AJAX-ASTERAS MARMARON 2012

Άνετη επικράτηση του Άγιαξ απέναντι στα Μάρμαρα είχαμε στο ματς που έγινε απόψε στην Ερμούπολη.

SYROS STILVI KAFE039Η ομάδα του Μάκη Πούλου αν και άργησε να «Πάρει μπροστά», χρειάστηκε να φτάσει στο δεύτερο ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Μαρμάρων, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 5-0. Κορυφαίος για άλλη μια φορά ποιος άλλος από τον Μανουδάκη, αφού εκτός των δύο τερμάτων που πέτυχε, ήταν ο παίχτης "Μαέστρος" για τον Άγιαξ.

Από την άλλη πλευρά οι "Βυσσινί" της Πάρου στο 1ο μέρος στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στις αντεπιθέσεις τον Άγιαξ, έχοντας σαν μοναδικό προωθημένο τον Καράι, ο οποίος σημειωτέων μετά το τέλος της αναμέτρησης, ιπποτικά δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Μάκη Πούλου και αρκετών αντιπάλων για την απόδοση του.

Μουδιασμένο ξεκήνιμα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντι του μια καλοστημένη ομάδα που ήξερε τι γύρευε μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο η 1η ευκαιρία ανήκε στον Άγιαξ, όταν στο 12΄ σε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Συμιγδαλά η μπαλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Σερέπα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σερέπας λέει και πάλι όχι σε σουτ του Μουράϊ, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Σαγκινέτος την στέλνει με το κεφάλι λίγο άουτ.

Η ''Σαΐτα'' των Μαρμάρων

Το επόμενο 20λεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες με τον Καράι, ο οποίος με την ταχύτητα του ταλαιπώρησε το αμυντικό δίδυμο του Άγιαξ και προπαντός τον Μουράι, όταν αρχικά στο 17΄ ο βραχύσωμος επιθετικός εκμεταλλεύεται λάθος του τελευταίου και με την ταχύτητα του βρέθηκε απέναντι στον Συριανό, τον οποίο όμως δεν καταφέρνει να νικήσει.

Στο 21΄ο Καράι απειλεί εκ νέου όταν ένα διαγώνιο σουτ που επιχειρεί περνά μόλις άουτ.

Η ευκαιρίες για τον επιθετικό των Μαρμάρων τριπλασιάζονται στο 32΄, όταν ο Καράι και πάλι προσπαθεί να κρεμάσει τον Πρίντεζη με μακρινό σουτ λόμπα, αλλά ο τελευταίος με την εμπειρία του επεμβαίνει σωστά.

Ολική υπεροχή.

(1-0) Όπως είπε και ο Μάκης Πούλος στις δηλώσεις του, ο Άγιαξ άργησε να βρει τρόπο να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα τω Μαρμάρων, κάτι που τελικά έγινε στη φάση του 1ου γκολ όπου ο ΣυμιγδαλάςSyros raouzaios εκτελεί φάουλ, με την μπάλα να σταματά στα σώματα των αμυνόμενων και να καταλήγει στα πόδια του Μανουδάκη, ο οποίος με ένα διαγώνιο σουτ νικά τον Σερέπα, ανοίγοντας το σκορ για τον Άγιαξ. Το 1-0 ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου μέρους οι Συριανοί έχουν το δεύτερο δοκάρι τους με τον Μπαλόπιτα. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κρητικός υπέπεσε σε πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται και τον κύριο Αγγέλου να αποβάλει με κόκκινη κάρτα τον Καρανίκη, λόγο κακής συμπεριφοράς. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μανουδάκης, ο οποίος όμως στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

(2-0) Στη συνέχεια ο αγώνας εξελίχτηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τον Άγιαξ να πιέζει και τον Αστέρα μετά την αποβολή να έχει χάσει την αμυντική συνοχή που είχε στο 1ο μέρος. Έτσι φτάνουμε στο 58΄, όπου ο Συμιγδαλάς, εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά με την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σερέπα. Ο μικρός του Άγιαξ επιβεβαιώνει με την εκτέλεση αυτή το ταλέντο και το καλό πόδι που διαθέτει.

(3-0) Στο 71΄ο Μπαλόπιτας βγαίνει απέναντι στον Σερέπα, τον οποίο και πλασάρει, τριπλασιάζοντας τα τέρματα του Άγιαξ.

(4-0) Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75΄ο Μανουδάκης με έξοχη ενέργεια μέσα στην περιοχή των Μαρμάρων σημαδεύει εύστοχα, κάνοντας δύο τα τέρματα του στο ματς.

(5-0) Στο 80΄ο Ρούσσος μπαίνει από δεξιά μέσα στην περιοχή των Μαρμάρων επιχειρώντας σέντρα σουτ που αρχικά βρίσκει στο κεφάλι του Κρητικού και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του Σερέπα.

Μικρά.

  • Ωραίο το κλίμα και πάλι στο γήπεδο της Ερμούπολης, όπου η διοίκηση του Αίαντα συνέχισε να πρωτοτυπεί, αφού στο γήπεδο υπήρχε και πάλι μουσική με εκφωνητή, ενώ έγινε και πάλι η καθιερωμένη με πλούσια δώρα κλήρωση.
  • Μια φανέλα με τις υπογραφές όλων παρέδωσαν στον Κάρολο Ρούσσο οι συμπαίχτες του πριν την έναρξη του ματς. Οι παίχτες του Άγιαξ ήθελαν να τιμήσουν τον μικρό, ο οποίος σε λίγες ημέρες παρουσιάζετε στον Στρατό για να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία.
  • Καυστικές δηλώσεις του Μάκη Πούλου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο έμπειρος τεχνικός τοποθετήθηκε για δηλώσεις που είχαν γίνει μετά τον αγώνα της Μήλου (το βίντεο θα αναρτηθεί σε επόμενες δημοσιεύσεις).

Άγιαξ Σύρου (Πούλος): Συριανός, Μελισσάκης (Νομικός), Συμιγδαλάς, Μουράϊ, Αναγνωστόπουλος, Καράβας, Μπαλόπιτας, Ρούσσος, Σαγκινέτος (Σπανός), Μανουδάκης, Λούσας (Τσιριγώτης).

Αστέρας Μαρμάρων (Σάμιος): Σερέπας, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Αλιπράντης, Σάμιος, Καρανίκης, Χριστόφορος Ε., Ρούσσος (Ζούμας), Κληρονόμος, Καράι, Χριστόφορος Χ.

IMG 8943IMG 8945IMG 8954IMG 8997IMG 9042IMG 9048

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares