Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 13:29

Αναγέννηση – ΑΣ Ίου 3-1.

ANAGENNHSH-IOS630

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 πέρασε η Αναγέννηση το εμπόδιο της Ίου.

Ο αγώνας που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο του Αγερσανίου και βρήκε αντιμέτωπες την ομάδα της Αναγέννησης και του ΑΣ Ίου, έγινε αυτή τη φορά δίχως προβλήματα για τους "Νιώτες", οι οποίοι σε αυτό το ταξίδι πήγαν στο νησί της Νάξου από την προηγούμενη, μην προτιμώντας την λύση των σκαφών, που τους βάζει σε προβλήματα.

Ο αγώνας.

Στο αγωνιστικό Κομμάτι η ομάδα της Ίου δυσκόλεψε αρκετά την Αναγέννηση του Γιώργου Φακίνου, κρατώντας τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το 73΄, όπου και προδόθηκε από της δυνάμεις της.

Οι Αγερσανιώτες, κατάφεραν στο τελευταίο εικοσάλεπτο να δείξουν καλό πρόσωπο, πράγμα που τελικά του έδωσε και τη νίκη.

Το σκορ της αναμέτρησης (1-0) άνοιξε ο Πιτταράς στο 35΄, ο οποίος με το γκολ του έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο ΑΣ Ίου στην έναρξη της επανάληψης πατάει καλύτερα στο γήπεδο και ισοφαρίζει το ματς (1-1) στο 54΄με τον Κώνστα.

Για να ξαναδούμε τέρμα στο ματς έπρεπε να φτάσουμε στο 74΄, όπου ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους Σάντα βάζει και πάλι μπροστά την Αναγέννηση με 2-1.

Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά η Αναγέννηση κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, με τις προσπάθειες των παιχτών της να ευοδώνονται στο 85΄.οταν οπ Μπακαλος έκανε το τελικό 3-1 για τους Ναξιώτες.

Τους αδικεί.

Ο Γιώργος Φακίνος (προπονητής της Αναγέννησης) μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της Ίου, λέγοντας ότι, με βάση το υλικό που διαθέτει την αδικεί η βαθμολογική της θέση.

Μάλιστα ο τεχνικός της Αναγέννησης έδειξε εντυπωσιασμένος από τον μικρό Χάρο Ι., για τον οποίο έκανε ειδική αναφορά και χαρακτηριστικά είπε ότι, πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο για να αναδειχτεί το ταλέντο του.

Την επόμενη αγωνιστική η Αναγέννηση παίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο ντέρμπι της Νάξου απέναντι στον Αστέρα Τραγαίας, ενώ ο ΑΣ Ίου έχει δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την Θύελλα στην Θήρα.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης Α., Ζούλης, Λαγογιάννης Ν., Τράκος, Μπελέκου (46΄Δεγαϊτας), Βαγενάς, Σάντα, Λίκα, Μπάκαλος, Παπακωνσταντής, Πιτταράς.

ΑΣ Ίου (Δαμβακάρης): Βολικάκης, Καρράς Φ. (47΄Μονογιός), Μανολάκης, Χάρρος Π., Καρράς Κ., Αθανασίου, Μπουρνέλης, Χάρρος Ι., Κώνστας, Δαμβακάρης, Γιαννόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares