Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 02:20

Έκλεψε ένα βαθμό από την Αναγέννηση η Τραγαία [photos].

ASTERAS GOAL PAPANIKOLAOY ME TRAGAIA 2012

Με ένα γκολ του Αγγελή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατέρας Τραγαίας κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) και παράλληλα έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι στην Αναγέννηση.

NAXOS STAMPA PAPANIKOLAOUΟι φιλοξενούμενοι της Αναγέννησης με κορυφαίους τους Κουτελιέρη και Παπανικολάου, ήταν η καλύτερη και πιο επιθετική ομάδα στο γήπεδο, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα έδωσαν χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δεχτούν το τέρμα της ισοφάρισης.

NAXOS Katsonis 200x100
NAXOS AGGELHS
NAXOS LIMPERTAS
NAXOS koytelieris MARKETS

Από την άλλη πλευρά η Τραγαία δεν βρήκε ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα και είχε πολλά σημεία που την κυριαρχούσαν η απειθαρχία και τα νεύρα... αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και η αποβολή του Δεδρινού στο 63΄, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης στον Βαγενά. Κορυφαίος για τους "Πορτοκαλί" ο Αγγελής, που έδειξε στους συμπαίχτες του τον δρόμο αλλά εκείνοι δεν τον ακολούθησαν.

Φλύαρη υπεροχή.

Η έναρξη του αγώνα βρήκε τις ομάδες να παίζουν εντελώς συγκρατημένα, προσπαθώντας να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η Αναγέννηση έγινε πιο επικίνδυνη και να απείλησε με τον Πιτταρά στο 8΄ και τον Σέμε στο 11΄. Η συνέχεια βρίσκει την Αναγέννηση να ψάχνει το γκολ, έχοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, η 1η με τον Σάντα να εκτελεί φάουλ στο 16΄, το οποίο απόκρουσε δύσκολα ο Polja και στο 18΄τον Παπακωνσταντή να πλασάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να «γλύφει» το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Τραγαίας.

Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο για τους γηπεδούχους ήρθε στο 40΄, όπου ο Λυμπερτάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή της Αναγέννησης, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαγογιάννη.

"Μίλησαν" Παπανικολάου και Αγγελής.

Το θέαμα στην επανάληψη ήταν σαφέστατα καλύτερο. Ο Σάντα χάνει σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 58΄, όταν χάνει μοναδικό τετ α τετ που αποκρούστηκε από τον Polja.

(0-1) Δύο λεπτά αργότερα ο Μπάκαλος περνά στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κάνει μια κούρσα από δεξιά διεισδύοντας στην περιοχή, όπου την κατάλληλη στιγμή πασάρει στο Παπανικολάου, με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να νικήσει από κοντά τον Polja.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62΄ο Δεδρινός αφήνει την ομάδα του με Δέκα (10) παίχτες, όταν χτυπά εκτός φάσης τον Βαγενά και ο κύριος Δεσύπρης μετά από συνεννόηση με τον επόπτη Βαν Άακεν του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από εκείνο το σημείο του αγώνα και μετά ο Αστέρας αν και με δέκα παίχτες παίρνει μια αλαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και γίνετε απειλητικός κυρίως με τον Αγγελή σε θέση φορ προσπαθεί να φτάσει στην ισοφάριση.

Μάλιστα ο έμπειρος παίχτης της Τραγαίας λίγο έλειψε να την πετύχει στο 77΄όταν «κρέμασε» τον Λαγογιάννη, αλλά ο Κουτελιέρης έδιωξε πάνω στην γραμμή της εστίας της Αναγέννησης. Ο Αγγελής απειλεί εκ νέου και πάλι στο 85΄, όταν μετά από κόρνερ του Λυμπερτά πιάνει μια κεφαλιά που περνά μόλις άουτ.

(1-1) Ο έμπειρος Αγγελής ενώ είχε προειδοποιήσει δύο φορές πριν, στην τελευταία φάση του αγώνα (90΄), μετουσιώνει τις απειλές του σε γκολ, όταν εκμεταλλευόμενος μακρινή εκτέλεση πλάγιου άουτ του Αλιμπέρτη, με ωραία ενέργεια έρχεται απέναντι στον Λαγογιάννη, τον οποίο και νίκησε με όμορφη κεφαλιά.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονται σαν γηπεδούχοι την επόμενη αγωνιστική, με τον Αστέρα Τραγαίας να υποδέχεται τον ΑΣ Ίου και την Αναγέννηση τον Πανθηραϊκό.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Καπαρέλης, Μαϊτός (73΄Παραράς), Βουτσίνος, Λυμπερτάς, Δεδρινός, Αγγελής, Πολυκρέτης, Αλιμπέρτης, Κατσούλης, Μαρούλης.

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Λαγογιάννης Α., Δεγαϊτας, Λαγογιάννης Ν., Κουτελιέρης, Τράκος, Σέμε, Σάντα, Βαγενάς (89΄Γρατσίας), Παπανικολάου, Πιτταράς, Παπακωνσταντής (60΄Μπάκαλος).

NAXOS OMERTA 1

ASTERAS-ANAGENNHSH 2012ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 1ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 2ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 3ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 4ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 5ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 6ASTERAS-ANAGENNHSH 2012 7

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares