Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 21:10

Μεγάλο διπλό στην Πάρο

nireas-ajax-2-12-2012-0

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι με παρά πολλές φάσεις παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλοι του ποδόσφαιρου που βρεθήκαν στο Δημοτικό γήπεδο Μαρμάρων στην Πάρο.

nireas-ajax-2-12-2012-1

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας φιλοξένησε τον πολύ δυνατό Ajax Σύρου στο ματς που άνοιξε την αυλαία για τον Β’ γύρο του Β’ ομίλου στο Α’ Τοπικό Κυκλάδων.

Το παιχνίδι τα είχε όλα, γκολ, φάσεις αποβολή, ανατροπές στο σκορ ακόμα και διαμαρτυρίες. Από την μια η ομάδα του της Πάρου που ήθελε να συνεχίσει το θετικό σερί που είχε καθώς προέρχονταν από εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί της Σερίφου από την άλλη ο Αjax που δεν ήθελε να χάσει κάποιο βαθμό εάν αυτό είναι εφικτό για να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση.

nireas-ajax-2-12-2012-2

paros-ATOU 2 ME THLΣτα αγωνιστικά:

H πρώτη εύκαιρα του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 8’ ο Κορτιάνος βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή ύστερα από σέντρα του Fillip Tetla, το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Συριανού τερματοφύλακα.

Γκολ…0-1 Στο 19’ ο Ajax κερδίζει φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο πολύ καλό Τσιριγώτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαγκινέτος ο όποιος δοκίμασε απευθείας , η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του Καρποδίνη ύστερα από μια ασθενής επαφή του Μανουδάκη .

Στο 27’ ο Μπαλόπιτας θα βρει λίγο χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή θα δοκιμάσει ένα σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Νηρέα.

Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν ο Πραμάτιας θα κινηθεί στην πλάτη του Αίαντα θα μπει μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο Συριανός θα προλάβει και μαζέψει την μπάλα.

Syros raouzaiosΣτο 31’ ένα σουτ του Σαγκινέτου θα φύγει λίγο έξω από την εστία του Καρποδίνη.

Στο 37’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους ο Μοστράτος θα πάρει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή θα δει εκτός τον Συριανό θα προσπαθήσει να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα δεν θα του κάνει το χατίρι.

Στο 38’ μεγάλη εύκαιρα για τον Αjax να κάνει το 0-2 όταν ο Σαγκινέτος θα μπει μέσα στην περιοχή του Νηρέα θα φέρει την μπάλα στο δεξί πόδι αλλά το σουτ του τελευταίου θα καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Νηρέα.

Γκολ…1-1 Στο 43’ ενώ όλα έδειχναν το παιχνίδι θα πάει στην ανάπαυλα με την ομάδα του Αjax να είναι μπροστά στο σκορ ο Πραμάτιας θα πάρει την μπάλα μετά από καταπληκτική κάθετη μπαλιά στη κάρδια της μεγάλης περιοχής και με ένα ωραίο δυνατό σουτ θα κάνει το 1-1 και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

nireas-ajax-2-12-2012-3

 

paros-santorineos-1Έβγαλε νικητή το 2ο ημίχρονο…

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο ποιοτικό και πλουσιότερο σε φάσεις και σίγουρα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως και το τελευταίο λεπτό.

 

Μόλις στο 47’ η πρώτη φάση ανήκει για τους φιλοξενούμενους όταν από βολέ του Συριανού η μπάλα θα καταλήξει στο Λούσα ο όποιος προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα αλλά εκείνος ήταν σε ετοιμότητα.

 

Γκολ…2-1 Ένα λεπτό αργότερα και συγκεκριμένα στο 48’ η γηπεδούχος ομάδα θα κερδίσει φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μοστράτος η μπάλα θα καταλήξει αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Συριανού στη συνεχεία στην πλάτη του τερματοφύλακα και ξανά στο δοκάρι μέχρι να στρωθεί στο πόδι του Πραμάτια ο όποιος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 2-1 και την ολική ανατροπή.

 

Γκολ…2-2 Στο 53’ θα έρθει η απάντηση από τον Αίαντα και μάλιστα άμεσα ύστερα από φάουλ του Μανουδάκη ο εκπληκτικός σε όλο το ματς Αναγνωστόπουλος με δυνατή καρφωτή κεφάλια θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νηρέα κάνοντας το 2-2.

 

Στο 55’ νέο φάουλ για τον Ajax εκτελεστής αυτή τη φορά ο Μπαλόπιτας κεφάλια από το Μουράι η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Στο 58’ με ωραίο δυνατό σουτ του Μανουδάκη η μπάλα δεν θα καταλήξει στη γωνία του Καρποδίνη καθώς ο τελευταίος με υπερένταση θα στείλει την μπάλα σε κόρνερ.

nireas-ajax-2-12-2012-4

Γκολ…2-3 Ένα λεπτό μετά όμως και συγκεκριμένα στο 59’ ο Καράβας θα κάνει ένα ωραίο δυνατό σουτ από πλάγια θέση ο τερματοφύλακας του Νηρέα δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να στρωθεί στο Μπαλόπιτα ο όποιος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 2-3 και δώσει ενεού προβάδισμα στην ομάδα της Σύρου.

paros-dolkas-epiplaΣτο 66’ ο Λούσας δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 69’ νέο δοκάρι για το Ajax ύστερα από απείθεια εκτέλεση κόρνερ του Συμιγδαλά η μπάλα θα βρει την ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού της εστίας του Καρποδίνη.

Στο 70’ νέο σουτ από το Σαγκινέτο από καλή θέση λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα του Νηρέα.

Φτάνουμε στο 72’ όταν ο Ajax μείνει με δέκα παίχτες καθώς ο Σαγκινέτος θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ.Ζαράνη καθώς διαπίστωσε ότι ο παίχτης της Σύρου δεν φορούσε καλαμίδες.

Στο 73’ ένα ακόμη σουτ για τους φιλοξενούμενους αυτή την φορά από τον αριστερό οπισθοφύλακα τον Τσιριγώτη ο όποιος θα επιχειρήσει το σουτ αλλά ο Καρποδίνης με νέα εντυπωσιακή επέμβαση θα κρατήσει το 2-3.

Στο 75’ γίνεται η τελευταία αξιόλογη φάση και ανήκει και πάλι στου φιλοξενούμενους όταν ο Ξυγκάκης θα πάρει μια κεφάλια αλλά η μπάλα θα καταλήξει για τρίτη φορά στο δοκάρι του Νηρέα.

Το τελικό σφύριγμα βρίσκει πανάξια την ομάδα της Σύρου νικήτρια ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέσιμο του Μοστράτου στο 88’.

Κατά τα αλλά η διαιτησία του κ.Ζαράνη και των βοηθών του χαρακτηρίζεται εξαιρετική.

nireas-ajax-2-12-2012-5

Αξίζει να σημειωθεί μια μικρή «εχθρική» ατμόσφαιρα που υπήρχε από μεμονωμένο οπαδό των γηπεδούχων προς τους ελάχιστους φίλους της Σύρου που ταξίδεψαν στο νησί της Πάρου χωρίς βεβαία να υπάρχει καμία συνέχεια.

Επίσης ο γενικός αναπληρωτής γραμματέας και γενικός αρχηγός του εφηβικού πρωταθλήματος κ. Ραουζαίος Πέτρος ευχαρίστησε τηλεφωνικός όλους του παράγοντες, αθλητές και φίλους της ομάδος Αjax που του ευχήθηκαν περαστικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο ίδιος με την σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα πριν τον αγώνα και επισήμανε ότι σύντομα θα βρίσκεται πάλι κοντά στην αγαπημένη ομάδα του με σκοπό να συμβάλει τα μέγιστα για εκπλήρωση των στόχων που έχει θέση το σωμάτιο για την φετινή χρόνια.

 

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος) Καρποδίνης, Τσιγώνιας, Tetla Filip, Τριπολιτσιώτης (Α), Χατζία, Κρητικός, Geborys (Σουλίδης), Κορτιάνος (Σακαρίδης), Πραμάτιας, Metay Kevin, Μοστράτος.

AJAX ΣΥΡΟΥ: (Πούλος) Συριανός, Καράβας, Τσιριγώτης, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος (Α), Μουράι, Μπαλόπιτας (Ξυγκάκης), Λούσας (Αργυρός), Σαγκινέτος, Μανουδάκης, Συμιγδαλάς (Μελισσάκης).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares