Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 20:46

Του «έκλεψαν» δύο βαθμούς…

PANNAXIAKOS-IONIKOS 660

Μετέτρεψε το ντέρμπι σε επιθετικό μονόλογο υπέρ του…. αλλά τελικά ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό, μένοντας στην λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στους Νικαιώτες.

NAXOS Katsonis 200x100Ο Πανναξιακός ίσως υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του Ιωνικού και παρόλο που είχε την πρωτοβουλία, άφησε ένα ολόκληρο ημίχρονο «να πάει χαμένο», καθώς στην επανάληψη που φούλαρε τις μηχανές, έκανε τον Ιωνικό να φαίνεται «μικρή ομάδα».

Οι Νικαιώτες από την πλευρά τους δεν έπεισαν, καθώς η επισκέψεις τους στην εστία του Θέμελη ήταν από ελάχιστες, έως ανύπαρκτες.

Έβαλαν το χεράκι τους.

Πάντως το τελικό 0-0 αφήνει πικρή γεύση στους γηπεδούχους, καθώς δεν οφείλετε μόνο σε καθαρά αγωνιστικούς παράγοντες, αλλά και στις αποφάσεις του Διαιτητή κυρίου Μάλαμα και του Β΄ βοηθού κυρίου Γουργιώτη, οι οποίοι σε δύο τουλάχιστον

περιπτώσεις αδίκησαν κατάφορα τον Πανναξιακό, που φωνάζει για εμφανέστατο χέρι-πέναλτι (6΄) που υπέπεσε ο Τσακίρης στο 1ο ημίχρονο, αλλά και την φάση του 94΄, όπου ο Δερμιτζάκης φεύγει καλυπτόμενος (τουλάχιστον 1 μέτρο) σε θέση τετ α τετ, με τον Β΄ βοηθό να τον κόβει ως οφ σάιντ.

Οι παραπάνω φάσεις είναι καταγεγραμμένες από την κάμερα του sportcyclades.gr και θα δημοσιευθούν σε επόμενη ανάρτηση μας.NAXOS Το Σπιτικο045

Υπήρχε μόνο μια ομάδα.

Ο Ιωνικός είχε αγωνιστικά προβλήματα, κυρίως επιθετικά, καθώς στο παιχνίδι έχουν καταγραφεί μόλις δύο ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους.

Η 1η καταγράφετε στο 70΄, όπου ο Αχλαδιώτης απειλεί με κεφαλιά που περνά λίγο άουτ και η 2η στο 75΄, όπου ο Γεωργίου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον αέρα και με απευθείας εκτέλεση κόρνερ προσπαθεί να σκοράρει αλλά ο Θέμελης του λέει όχι.

Οι γηπεδούχοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν τουλάχιστον εφτά (7) φάσεις για γκολ, ενώ η κατοχή της μπάλας κατέγραψε συντριπτικά υπέρ τους νούμερα.

«Μοιραίοι» θα λέγαμε για τους ναξιώτες οι Τζωρμπατζάκης-Δερμιτζάκης, οι οποίοι σε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είτε στάθηκαν άτυχοι, είτε νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα του Ιωνικού, Αδαμόπουλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πανναξιακός είχε και δοκάρι με τον πολύ καλό σήμερα Πετρόπουλο, ο οποίος στο 78΄με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή του Ιωνικού, εξαπολύοντας ένα τεχνικό σουν που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αδαμόπουλου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Κεμαβόρ (46' Πετρόπουλος), Δερμιτζάκης, Ντούκα
ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Φρούσσος): Αδαμόπουλος, Τσιμπλάκης, Τσακίρης, Χιώτογλου, Μωϋσιάδης, Ατματζίδης, Γεωργίου (82' Μαριόλης), Λαμπρινάτος (63' Αχλαδιώτης), Σκαφτούρος, Κατσαβριάς (69' Ανδρεαδάκης), Ιγκλι.

Άλλα από το ΔΑΚ.

  • Εξονυχιστικός έλεγχος στην είσοδο του ΔΑΚ Νάξου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν φύλλο και φτερό ακόμα και τους δημοσιογράφους.
  • Τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα, έτσι στις εξέδρες του ΔΑΚ ακούστηκε ότι ο Β΄ βοηθός ήταν από τους «πρωτεργάτες» στον περσινό υποβιβασμό του Καρλοβασίου.
  • Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι, πράγμα που σχολιάστηκε θετικά ακόμα και από τους παίχτες της ομάδας.
  • Ο επιθετικός του Ιωνικού Σκαφτούρος , βλέποντας την οργάνωση που υπάρχει όσο αφορά την δημοσιογραφική κάλυψη του Πανναξιακού είπε χαριτολογώντας: «εδώ θα παίζω του χρόνου».
  • 023038039055065067075076

     

     

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares