Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2012 17:11

Λευκή ισοπαλία στη Νάξο.

ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 660

Στη λευκή ισοπαλία (0-0) παρέμειναν σήμερα η Αναγέννηση και ο Πανθηραϊκός.

NAXOS STAMPA PAPANIKOLAOU

NAXOS AGGELHS

NAXOS DEGAITAS

NAXOS FAKINOS

NAXOS koytelieris MARKETS

NAXOS Naxian Card

 THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

THIRA PLAYLAND1

NAXOS Katsonis 200x100

 

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερο βάρος στον αμυντικό τομέα, ψάχνοντας το γκολ, είτε από στημένα, είτε από κάποια αντεπίθεση, γκολ όμως που δεν ήρθε ποτέ.

Αν κάποια ομάδα ξεχώριζε κάπως στο σημερινό ματς αυτή θα λέγαμε πως ήταν η Αναγέννηση, καθώς στήθηκε έξυπνα απέναντι στον πρωτοπόρο και κατάφερε να είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα οι γηπεδούχοι αν ο Σάντα ήταν πιο αποτελεσματικός στο 88΄ θα ήταν η κερδισμένοι ομάδα στον αγώνα.

Από την άλλη ο Πανθηραϊκός κινήθηκε στα όρια της μετριότητας και έδειχνε να μην έχει απαντήσεις απέναντι στην Αναγέννηση, καθώς φάνηκε σαφώς επηρεασμένος και από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου.

Τα επιθετικά ατού του Πανθηραϊκού εξουδετερώθηκαν από τους αμυντικούς της Αναγέννησης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Απόλλωνα Κολιούση (παίχτης Πανθηραϊκου), ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης και εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόδοση της ομάδας του είπε ότι, ουσιαστικά ο Πανθηραϊκός σήμερα δεν ήρθε καν στη Νάξο.

Μόλις 3 σουτ!

Μόνο περίληψη μπορούμε να παρουσιάσουμε από το συγκεκριμένο ματς, καθώς οι ευκαιρίες από τις δύο ομάδες ήταν έως ανύπαρκτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, στο 1ο μέρος είχαμε μόλις 2-3 άστοχα σουτ. Δύο (2) για την Αναγέννηση με Μπάκαλο και Πιτταρά και ένα για τον Πανθηραϊκό με τον Χριστιανό.

Μπορούσαν μετά το 90΄

Στην επανάληψη και ενώ οι προπονητές τα «έσουραν» στους παίχτες κατά την διάρκεια της ανάπαυλας οι δύο ομάδες έδειχναν πιο κινητικές. Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιώντας από μια αλλαγή η κάθε μία.

Οι φάσεις πάντως και από τις δύο πλευρές ήταν ελάχιστες, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι σχεδόν θεατές στο παιχνίδι.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 88΄για να «ξυπνήσουν» κάπως τα αίματα, όπου ο Σάντα περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και βγαίνει απέναντι στον Λυγνό, τον οποίο όμως δεν μπορεί να νικήσει.

Οι δύο τελευταίες επιθέσεις άνηκαν στον Πανθηραϊκό ο οποίος με την είσοδο του Κελίδη (86΄) στο παιχνίδι έγινε λίγο πιο απειλητικός. Έτσι αρχικά στο 90΄ο Ίδιος μπήκε σαν «σφήνα» ανάμεσα στους αμυντικούς και των τερματοφύλακα του Αγερσανίου Λαγογιάννη και λίγο έλειψε να τους κλέψει την μπάλα και να σκοράρει. Στο 97΄, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, σε μια "ανακατωσούρα" που επικράτησε μέσα στην άμυνα των γηπεδούχων κανένας από τους επιθετικούς του Πανθηραϊκου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λαγογιάννη.

Τραυματισμός Σάντα.

Πάγωσε το γήπεδο όταν μετά την φάση του 88΄ βρέθηκε στο έδαφος ο Σάντα που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο καλύτερος παίχτης για την Αναγέννηση. Η 1η εξέταση εντός αγωνιστικού χώρου από τον γιατρό του αγώνα κύριο Βιτζιλαίο έδειξε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και ο παίχτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου και θα του γίνουν περεταίρω εξετάσεις.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ (Φακίνος): Λαγογιάννης Α., Ζήνδρος (82' Δεγαϊτας), Λαγογιάννης Ν., Φακίνος, Τράκος, Σέμε, Σάντα, Βαγενάς, Μπάκαλος (46' Παπακωνσταντής), Παπανικολάου, Πιτταράς

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Δακουτρός (46' Κωνσταντίνου), Κουλόλι, Κολιούσης, Γιαννακόπουλος, Χριστιανός (86' Κελίδης), Φύτρος, Μηνδρινός, Δαμίγος (65' Μαρίνι), Κωλέτσης, Στεφανάκης

ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 1ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 2ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 3ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 4ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 5ANAGENHSH-PANTHIRAIKOS 6

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares