Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 15:24

Το ΣΚΟΡ της χρονιάς από τον Άγιαξ (photos & δηλώσεις)).

AJAX SYROU-AO SERIFOY 2012

Καταιγιστικός ήταν χθες ο Αjax Σύρου στο ματς που ολοκλήρωσε την 9η Αγωνιστική του Β’ ομίλου του Α’ Τοπικού τον Κυκλάδων. Στο τελευταίο ματς για το 2012 ο Αίαντας πέτυχε το μεγαλύτερο σκορ που έχει επιτευχθεί ως τώρα τη φετινή σεζόν και επικράτησε άνετα με 12-0 του Α.Ο.Σερίφου στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης.

Syros raouzaiosΟι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και δεν απειλήθηκαν σε κανένα λεπτό του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Σερίφου παρόλο που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο έπεσε στον πολύ καλό Μπαλόπιτα και όταν το σκορ ξέφυγε δεν μπόρεσε να το κρατήσει σε χαμηλά επιπεδα.

Παντός αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την προσπάθεια και την θέληση να φτιάξουν ποδοσφαιρική ομάδα και να συμμετάσχει σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και είχε καλό ρυθμό ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Τα γκολ

(1-0) Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Μπαλόπιτας που με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 8’.

(2-0) Ο ίδιος παίχτης στο 22’ έκανε το 2-0 μετά από γέμισμα του Αναγνοστόπουλου ο τελευταίος βρέθηκε τετ με τον Βαλσαμάκη και εύκολα έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και αφού λίγο νωρίτερα είχε χάσει άλλες δυο καλές προσπάθειες.

(3-0) Χατ τρικ από τον Μπαλόπιτα και 3-0 στο 22’ μετά από λάθος δυο αμυντικών των φιλοξενούμενων

(4-0) Ο νεαρός Ξυγκάκης θα βάλει και αυτός το όνομα του στο πινάκα των σκόρερ στο 28’ και με ένα δυνατό αριστερό σουτ η μπάλα αρχικά θα βρει το δεξί κάθετο δοκάρι του Βαλσαμάκη και ύστερα κατέληξε στα δίχτυα του τελευταίου.

(5-0) Ξανά ο Ξυγκάκης θα σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 35’ με πλάσε μέσα από την μεγάλη περιοχή και ύστερα από λάθος τον αμυντικών έδωσε αέρα 5 τερμάτων.

(6-0) Το πρώτο ημίχρονο θα κλίσει με το δείκτη του σκορ να είναι στο 6-0 όταν ο Μανουδάκης στο 43’ θα σκοράρει και αυτός με ωραίο πλάσε από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λογά του υψηλού σκορ παρόλα αυτά είδαμε αλλά έξι τέρματα .

Δυο χαμένες φάσεις από τον Μηλόπιτα στο 46’ και 53’ όταν και τις δυο φορές νικήθηκε ο τελευταίος από τον Βαλσαμακη.

(7-0) Ο Μανουδάκης θα βάλει ένα ακόμα τέρμα ύστερα από ασιστ του εντυπωσιακού Μπαλόπιτα και με ένα πλάσε θα ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ.

(8-0) Νέο γκολ με τον Μπαλόπιτα, ο Μανουδάκης θα αφήσει την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή τελικός αποδεκτής θα είναι ο Μπαλόπιτας και στο 63’ θα πετύχει το 4ο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι.

(9-0) Ασταμάτητος ο Μπαλόπιτας θα βάλει ένα ακόμα γκολ στο 65’ ύστερα από φάουλ του Μανουδάκη, η μπάλα κατέληξε μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Αναγνωστόπουλο ο τελευταίος θα γυρίσει στο ύψος του πέναλτι και ο Μπαλόπιτας δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 9-0.

(10-0) Το 6ο γκολ στο ματς θα πετύχει ο Μπαλόπιτας όταν στο 73’ θα προλάβει την έξοδο του Βαλσαμάκη και θα κάνει το 10-0.

(11-0) Χατ τρικ και ο Ξυγκάκης στο 76’ όταν θα πάρει την μπάλα από τον Δεναξά και ένα πλάσε μέσα από την μικρή περιοχή θα κάνει το 11-0.

(12-0)Το τελευταίο γκολ ήταν καρμπόν σαν το 11ο όταν ο Δεναξάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και αφού ταλαιπώρησε τους παίχτες της Σερίφου έδωσε στον Ξυγκάκη και ο τελευταίος θα κλίσει τον καταιγισμό του Αjax στο 89’.

Στο τέλος του παιχνιδιού οι δυο ομάδες έδωσαν τα χεριά και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές και έδωσαν ξανά ραντεβού στα γήπεδα στα μέσα του Ιανουαρίου το 2013.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μάκης Πούλος (προπονητής Αjax)

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σίγουρα παίξαμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο στόχος μας είναι να φτιάξουμε όσα προβλήματα είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και δώσουμε ευκαιρίες και στα μικρότερα ηλικιακά παιδιά να αγωνιστούν .Θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον Πάγο και ελπίζουμε σε μια καλή εμφάνιση. Τώρα έχουμε μια μέρη διακοπή λογά εορτών θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα με κάποια φιλικά που θα γίνουν ώστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο πρωτάθλημα το 2013.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για μεταγραφές όμως τίποτα ακόμα δεν έχει κλείσει. Εύχομαι καλές γιορτές με όλους με υγεία και χαρά».

Κοτσίκος Αλέξανδρος ( προπονητής Σερίφου)

«Πολλά συγχαρητήρια για την νίκη στην ομάδα της Σύρου ήταν αξία και δικαία πηρέ την νίκη. Εμείς έχουμε ξαναπεί είμαστε ένα νέο σωμάτιο προσπαθούμε για το καλύτερο και ελπίζουμε στο νέο πρωτάθλημα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Σίγουρα δεν περιμέναμε ένα τόσο μεγάλο σκορ αλλά τι να κάνουμε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Α.Ο.Πάρου και ότι καλύτερο. Εύχομαι καλές γιορτές με όλους με υγεία και χαρά σας ευχαριστώ» .

Γαβιήλ Φωκίων (Παίχτης Α.Ο.Σεριφου)

«Δυστυχώς δεν παίξαμε τόσο καλά δεν κάναμε κάποια εύκαιρα παρόλα αυτά κοιτάμε τι πήραμε από αυτό το ματς και ελπίζουμε να βελτιωθούμε πολλά μπράβο και στις ομάδες και εύχομαι καλές γιορτές σας ευχαριστώ πολύ».

Ρηγούτσος Στέλιος (Παίχτης Αjax)

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιστεύω δικαία κερδίσαμε τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πάγο για να χτυπήσουμε εάν μπορούμε την κορυφή φυσικά στόχος είναι το καλό παιχνίδι και εάν μπορέσουμε να σκαρφαλώσουμε στην κορυφη».

AJAX ΣΥΡΟΥ: Συριανός, Μελισσάκης (Δαλέζιος ), Συμιγδαλάς , Παπαδάκης(Δεναξάς),Αναγνωστόπουλος Καράβας,Μπαλόπιτας, Λούσας,(Ρηγούτσος), Ξυγκάκης, Μανουδάκης (Α),Μουράι,

Προπονητής:κ Πούλος

Α.Ο.ΣΕΡΙΦΟΥ: Βαλσαμάκης Κ, Λιβάνιος ,Γεροντάρης Φ (Μουστάκας Σ), Γαβριήλ (Ρώτας Δ), Γεροντάρης Γ, Βαλσαμάκης Α (Α) (Χρυσολωράς), Ρώτας Μ, Μαγουλάς, Μποφίλιος Σ , Παρίσης ,Μποφίλιος Ι.

Προπονητής :κ. Κοτσίκος

Άγιαξ Σύρου - ΑΟ Σερίφου (φάσεις και γκολ)


AJAX SYROU-AO SERIFOY 1AJAX SYROU-AO SERIFOY 2AJAX SYROU-AO SERIFOY 3AJAX SYROU-AO SERIFOY 4AJAX SYROU-AO SERIFOY 5AJAX SYROU-AO SERIFOY 6AJAX SYROU-AO SERIFOY 7AJAX SYROU-AO SERIFOY 8AJAX SYROU-AO SERIFOY 9AJAX SYROU-AO SERIFOY 10

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares