Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 18:07

Άνω Μερά: ''Μένουν τελικά Τζιωβας και Κουρούκλης''.

PAIXTES AGKALIA

Με το Νίκο Τζιώβα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας συνεχίζει στο πρωτάθλημα η Άνω Μερά.

TZIOVASΜετά από συνάντηση που είχαν χθες βράδυ ο Νίκος Τζιώβας και η Διοίκηση της ομάδας, αφού δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις στον τεχνικό, αποφασίστηκε να μη γίνει δεκτή η παραίτηση του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την συνάντηση των δύο πλευρών είχε προηγηθεί αυτή του Νίκου Τζιώβα με τους αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι του μετέφεραν την θέληση του συνόλου των παιχτών για την παραμονή του στον πάγκο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Μύκονο η συνάντηση αυτή ήταν αποτελεσματική όσο αφορά την κοινή διαπίστωση θέσεων και απόψεων, καθώς στο τραπέζι τέθηκαν και αναλύθηκαν τα όλα δεδομένα και υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Όλοι τελικά συμφώνησαν ότι, η πορεία της ομάδας με τον Νίκο Τζιώβα στην τεχνική ηγεσία είναι η καλύτερη δυνατή, μιας και πρόκειτε για μια ομάδα με πολύ μικρό μπάτζετ που βασίζετε κυρίως σε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και σε ντόπια παιδιά.

Μένει και ο Κουρούκλης.

Σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή του Νίκου Τζιώβα ήταν η παραίτηση και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Γιώργου Κουρούκλη, με τον τελευταίο να δηλώνει υποστηρικτή του έργου του τεχνικού της ομάδας της Άνω Μεράς.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μετά την λήψη της χθεσινής απόφασης ο Γιώργος Κουρούκλης, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η "ψυχή της ομάδας", δήλωσε ότι εφόσον συνεχίζει ο Κύριος Τζιώβας είναι διατεθειμένος να στηρίξει την προσπάθεια από κοντά, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής στο οποίο θα συνοδεύσει την αποστολή μαζι με τον Γεν. Γραμματέα της ομάδας κύριο Σταυρακόπουλο.


KOUROUKLIS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares