Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 23:32

Παραίτηση - αποστασιοποίηση «βόμβα» από τον Πέτρο Ραουζαίο.

RAOUZAIOS PLAKETA MHLOS

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από το Δ.Σ του Άγιαξ Σύρου και να αποσυρθεί για ένα διάστημα από την επίσημη ενασχόληση με διοικητικά των ομάδων δήλωσε πριν λίγο αποκλειστικά στο sportcyclades.grο Πέτρος Ραουζαίος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Ραουζαίος είναι ο πιο μικρός σε ηλικία παράγοντας που έχει αναμιχτεί στα διοικητικά κάποιας ομάδας, αφού το 2009 (18 ετών) εκλέχθηκε και στην συνέχεια τοποθετήθηκε ως Γραμματέας και υπεύθυνος τύπου στο Δ.Σ της Άνω Σύρου.

Η αγάπη που τρέφει για το ποδόσφαιρο και γενικά για τον χώρο του αθλητισμού τον έχει φέρει στα τέσσερα τελευταία χρόνια που ασχολείται με τον χώρο να μετρά πολλές επιτυχίες στον τομέα του. Το πρωτάθλημα (2009-2010) και η συμμετοχή της Άνω Σύρου στην Δ΄Εθνική κατηγορία είναι κάποια από τα αγωνιστικά επιτεύγματα που έχει βιώσει ως παράγοντας, ενώ το αποκορύφωμα στην πορεία του και η ηθική επιβράβευση ήρθε φέτος γι αυτόν όταν βραβεύτηκε από τον άμεσο ανταγωνιστή της ομάδας του (Άγιαξ Σύρου) τον Παμμηλιακό.

Το sport Cyclades επικοινώνησε με τον Συριανό παράγοντα ώστε να του θέσει κάποια ερωτήματα, με τον Πέτρο Ραουζαίο, άμεσα επικοινωνιακό να δίνει άμεσες και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Κύριε Ραουζαίο μετά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες θεωρούμε καλό πως πρέπει κάποια πράγματα να μπουν στην θέση τους, εσείς τι λέτε για τα όσα ακούγονται και τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα;

«Σίγουρα πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να ενημερώνετε και να μην υπάρχουν θέματα που αιωρούνται άνευ λόγου και αιτίας. Καταρχήν θέλω να σας πω και να ξεκαθαρίσω ότι κατόπιν ωρίμου σκέψεως έχω πάρει την απόφαση να παραιτηθώ αρχικά από το Δ.Σ του Άγιαξ Σύρου και στην συνέχεια για κάποιο διάστημα να αποστασιοποιηθώ από τα διοικητικά των ομάδων. Τα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα είναι πολλά, αλλά το σίγουρο και αυτό που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι έχω δεχτεί μια πάρα πολύ τιμητική για μένα πρόταση, καθώς οι διοικούντες του Α.Ο Σύρου (της πιο ιστορικής ομάδας των Κυκλάδων) μου έκαναν ανοιχτή πρόταση να αναλάβω την Γραμματεία και το γραφείο τύπου της ομάδας».

Μπορείτε να μας πείτε την απάντηση που δώσατε σε αυτήν τη πρόταση;

«Βέβαια δεν έχω να κρύψω κάτι, άλλωστε όπως σας είπα η πρόταση είναι ιδιαίτερα τιμητική για εμένα. Η απάντηση μου δεν είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά όπως είπα και στους ανθρώπους του Α.Ο Σύρου αυτό το διάστημα νιώθω κάπως περίεργα με κάποια πράγματα και θέλω κάπως να κάνω μια παύση, ώστε να σκεφτώ καλύτερα το μέλλον μου σχετικά με το ποδόσφαιρο».

Τι είναι αυτό που σας οδήγησε σε αυτή την ξαφνική απόφαση;

«Όπως σας προείπα δεν είναι κάτι που το σκέφτηκα εν βρασμό, είναι μια απόφαση που ήρθε μετά από σοβαρή σκέψη και την ώθησαν ακόμα περισσότερο κάποιες καταστάσεις - συμπεριφορές, οι οποίες αποκορυφώθηκαν πρόσφατα όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα υγείας μου, ένα θα σας πω ότι υπήρχαν στιγμές που κάποιες συμπεριφορές με έκαναν να νιώσω σαν μια άχρηστη διακοσμητική γλάστρα».

Εννοείτε ότι στην απόφαση σας έχουν παίξει σημαντικό ρόλο κάποια πρόσωπα;

«Για πρόσωπα δεν θέλω να μιλάω ούτε να κατονομάζω ανθρώπους, απλά για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος θα σας πω ότι εμένα τα όνειρα μου για το ποδόσφαιρο είναι πολλά και αν νιώθω ότι δεν μπορώ να υλοποιήσω έστω κάποια από αυτά έχω πρόβλημα. Άλλωστε ότι έχω θέσει ως στόχο μέχρι σήμερα πιστεύω ότι το έχω καταφέρει και αν όχι τουλάχιστον το έχω παλέψει. Στην παρούσα φάση δεν μου δίνετε η δυνατότητα, ούτε να ονειρεύομαι, ούτε να παλεύω. Κάπου εκεί έρχεται και ο ανθρώπινος παράγοντας και πόσο να αντέξει κάποιος όταν άνθρωποι που πιστεύει ότι τον υπολογίζουν χάνονται στα δύσκολα, αντιθέτως με κάποιους άλλους, που ίσως δεν έχεις φερθεί καλά και οι οποίοι σου στέκονται ανιδιοτελώς».

Εγώ πήρα κάποιες απαντήσεις ελπίζω και οι αναγνώστες αυτής της συνέντευξης. Τι μέλει γενέσθαι με τον Πέτρο Ραουζαίο και πως αυτός έχει σκεφτεί το μέλλον;

«Όνειρα υπάρχουν, όρεξη υπάρχει, ο Πέτρος Ραουζαίος υπάρχει, άρα πολλά μπορούν να γίνουν. Αυτοσκοπός για μένα δεν είναι το παραγοντιλίκη αλλά το καλό του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι θα έχω τον χρόνο να σκεφτώ τι είναι καλό για μένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι νιώθω την ανάγκη να υπηρετώ ποικιλοτρόπως και από πολλές θέσεις το ποδόσφαιρο, πράγμα που θα συνεχίσω να κάνω. Και να σας πω και κάτι άλλο; Δεν είναι απαραίτητο να είσαι παράγοντας κάποιας ομάδας για να προσφέρεις, υπάρχουν θέσεις που μπορούν να σου δώσουν την δυνατότητα εμμέσως να γίνεσαι συλλειτουργός του χώρου».

Ελπίζω ότι με αυτήν τη μίνι συνέντευξη καλύψαμε κάποια θέματα που «καίνε» την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών και ελπίζουμε να σας έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας για να μας πείτε χρήσιμα πράγματα που αφορούν το χώρο του ποδοσφαίρου

«Είμαι και θα είμαι πάντα διαθέσιμος γι αυτό που μου αρέσει να μιλάω παραπάνω από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Η συνέντευξη σας ήρθε σε ένα σημαντικό χρονικά για εμένα σημείο και μου έδωσε την ευκαιρία να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους. Το sportcyclades.gr πιστεύω ότι είναι ο τόπος έκφρασης και ενημέρωσης για όλους εμάς που υπηρετούμε το ποδόσφαιρο και αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares